Uşak Cinetime Özdilek'te hafta sonu gösterime giren filmler ve seans saatleri belli oldu. Yerli ve yabancı birçok yapım her cuma Uşak sinemasında vizyona giriyor. Korku, animasyon, dram, suç, macera, animasyon ve aile 5 adet film bugün itibarıyla Uşak'ta gösterime girdi. Vizyona giren filmlerin konu ve gösterim saatlerini sizler için derledik.  

İşte, vizyona giren filmler ve gösterim saatleri:

·         Cille 2069

Filmin konusu: Cille 2069 çizgi dizisinin son bölümünde Kayra; Rehzen'e tacı devrettikten 15 sene sonra denizlerden gelen bir kavim İnsanların ve Ezakilerin Dünyasına teknoloji getirmiştir. İnsanları ve Ezakileri teknolojiye bağımlı kıldıktan sonra karşılığını almak isteyen kavim, tüm Cilleleri teslim alacağı son bir şölen tertip eder. Nükleer savaştan sonra enerji kaynakları tükenmiş Dünya'nın son umudu olan Cilleleri kaybetmemek için Kayra ve arkadaşları, 2069 yılında bu kavme karşı büyük bir savaş vermek zorundadır.

Film Türü: Animasyon

Süre: 77 dakika

Seanslar: 

12 Ekim Cumartesi & 13 Ekim Pazar 

Salon 3 - Türkçe

11:15

13:15

15:15

17:15

19:15

21:15

·         Dengeler

Filmin konusu: Sokak boksörü Ferit Kamacı, yenilmesi beklenen müsabakada mafyanın desteklediği profesyonel rakibini nakavt eder. Ferit’in mağlubiyetine bahis oynayan gayrimeşru grupların aksi sonuçla ters düşmesine bir de aynı gece Ferit’in ağabeyi Ali’nin uğradığı suikast eklenince işler iyice karışır. Ferit şimdi hem abisinin intikamını almak, hem de kendini gayrimeşru grupların radarından kurtarmak zorundadır.

Film Türü: Dram, Suç

Süre: 124 dakika

Seanslar: 

12 Ekim Cumartesi & 13 Ekim Pazar 

Salon 4 - Türkçe

11:00

13:45

16:30

19:15

22:00

·         Tembeller Ailesi

Filmin konusu: Korkunç bir fırtına evlerini yıktıktan sonra, Laura adındaki hızlı bir tembel hayvan ve çılgın ailesi, işlerini başarılı kılmak umuduyla paslı eski yemek kamyonları Gordito ile büyük şehre taşınır. Ailenin lezzetli yemekleri, başarısız fast-food işini canlandırmak için hiçbir şeyden çekinmeyen zeki bir çitanın dikkatini çeker.

Film Türü: Macera, Animasyon, Aile

Süre: 84 dakika

Seanslar: 

12 Ekim Cumartesi & 13 Ekim Pazar 

Lisede panik anları: Öğretmen gözaltına alındı Lisede panik anları: Öğretmen gözaltına alındı

Salon 6 - Türkçe Dublaj

11:00

15:05

19:15

·         Cesur Prenses: Sihirli Ülke

Filmin türü: Klasik peri masalının modern yorumunda, dik başlı, cesur prenses, kötü büyücü Kezabor tarafından kaçırılır. Prensesin zeki nişanlısı onu bulmak için bütün yeteneğini kullanıp destansı bir yolculuğa çıkarken, Prenses kendisini kaçıranlara meydan okuyup cesur bir kaçış planı hazırlar.

Film Türü: Animasyon

Süre: 94 dakika

Seanslar: 

12 Ekim Cumartesi & 13 Ekim Pazar 

Salon 6 - Türkçe Dublaj

13:00

17:05

21:15

 

·         Kabir Azabı: İnsi ve Cinni

Filmin konusu: Nejla ve Muhsin'in evliliklerinin ilk ayları, mutluluk ve huzur dolu bir yaşamla geçer. Ancak, bir kaza sonucu Muhsin'in hayatını kaybetmesiyle her şey altüst olur. Nejla, Muhsin'den asla vazgeçememekte ve onun bir gün geri döneceğine inanmaktadır. Bu inançla attığı her adım, beklenmedik zorlukları ve dertleri beraberinde getirecektir.

Film Türü: Korku

Süre: 85 dakika

Seanslar: 

12 Ekim Cumartesi & 13 Ekim Pazar 

Salon 2 - Türkçe

17:30

19:30

Muhabir: Ece Yıldırım