Uşak İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Erkan Güvenç, 1-7 Aralık tarihleri arasında kutlanan "Acil Sağlık Hizmetleri Haftası" etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen bir programa katıldı. Etkinlikte, Acil Sağlık Hizmetlerinde görev alan sağlık personelinin özverili çalışmalarını takdir etmek ve bu önemli haftayı kutlamak amacıyla bir araya gelindi. Uşak gündemini 1-7 Aralık tarihlerini bu özel gün doldurdu. 

Rektör Savaş dünya literatürüne giren 7 rektörden birisi oldu Rektör Savaş dünya literatürüne giren 7 rektörden birisi oldu

Uşak İl Sağlık Müdürü, Acil Sağlık Hizmetlerinde çalışan tüm ekip arkadaşlarının haftasını kutlayarak teşekkürlerini iletti. Etkinlik sırasında "Olay Yeri Güvenliği ve Triyaj" konulu bir eğitim de verildi. Bu eğitim, acil durum müdahalelerinde olay yerinin güvenliğinin sağlanması ve hastaların öncelik sırasına göre değerlendirilmesi konularında sağlık personeline önemli bilgiler sunmayı amaçlıyor. Uşak İl Sağlık Müdürü, etkinlik sonunda sağlık çalışanlarıyla bir araya gelerek pasta kesimi gerçekleştirdi ve birlikte çekilen anı fotoğrafları ile etkinliği sonlandırdı.  Acil Sağlık Hizmetleri Haftası, 1-7 Aralık tarihleri arasında Türkiye genelinde  hayat ile ölüm arasındaki o ince çizgi üzerinde görev yapanların haftası olarak kutlanmaktadır. 

Muhabir: Seher ZEYBEK