Uşak’ta zehir tacirlerine bir darbe daha Uşak’ta zehir tacirlerine bir darbe daha

Buradaki tören; Cengiz Doğan’ın fotoğraflarından oluşan kaybolmaya Yüz Tutmuş Meslekler” adlı t fotoğraf sergisinin açılışı Uşak Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Atalay Savaş ve beraberindeki değerli esnaf odası başkanları ile gerçekleştirildi. Açılışın ardından UESOB Hizmet Binası önünde lokma döktürüldü.Ahilik 1

Uşak’ta düzenlenen 37. Ahilik Haftası etkinliklerini değerlendiren Uşak Esnaf ve Sanatkarlar Esnaf Odaları Birlik Başkanı Atalay savaş, “Ahilik Haftasının 3. Gününde bu yılın Ahisi Sayın Zekeriya Küplemez'in kaftan giydiği, yılın kalfasına ve yılın çırağına hediyeler takdim edildiği, meslekte 50 yılını aşmış esnaflarımıza hediyeler takdim edildiği, Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Sayın Aytaç Yüce'ye Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanları Sayın Gültekin Köse'ye ve Sayın Tarık Aydoğan'a hediyeler takdim edildiği etkinliğimizi gerçekleştirdik.

Ahilik 2

Etkinliğimize katılan Uşak Vali Yardımcıları Sayın Önder Can'a ve Sayın Burak Bozkurt Gürses'e, Uşak Milletvekili Sayın İsmail Güneş'e, Uşak Milletvekili Sayın Fahrettin Tuğrul'a, Uşak Milletvekili Sayın Ali Karaoba'ya, Uşak Belediye Başkan Yardımcıları Sayın Mehmet Akif Şanlı'ya, Sayın Halil Arslan'a, Sayın Serap Saruhan'a, Sayın Serdar Arıcan'a, Uşak İl Genel Meclis Başkanı Sayın Kadir Uslu'ya, Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Sayın Aytaç Yüce'ye, Uşak İl Ticaret Müdürü Sayın Abdulhafız Bozdağ'a, UESOB Yönetim Kurulu Üyelerimize, Esnaf Odası Başkanlarımıza, katılım sağlayan diğer İl protokolüne ve misafirlerimize teşekkür ederiz” dedi.

Ahilik 3

Ahilik 4

Ahilik 5

Ahilik 6

Muhabir: SALİH KILINÇ