https://www.yesilsivasligazetesi.com/ İnternet Haber Sitesi seçmenin nabzını sahada tuttu

Uşak’ta 31 Mart 2024 Yerel Seçimi Yaklaşırken Tahminler havalarda uçuşmaya başladı.

https://www.yesilsivasligazetesi.com/ İnternet Haber Sitesi olarak sahaya indik ve Uşaklı seçmenin nabzını tutmaya çalıştık. Son yılların en ilginç seçim anketini gerçekleştirdik ve anketimizden anladık ki, bu seçimin sonucu, son sandık açılıncaya ve son kalan bir oy sayılıncaya kadar kesinleşmeyecek.

Şu anda Uşak’ta 2 parti deyim yerindeyse at başı gidiyor. Nefeslerin tutulduğu bir yarış izliyoruz. Ancak seçimin kaderini değiştirecek olan bir kesim var.

İnternet Haber Sitesi ekiplerimizin görüştüğü vatandaşlar arasında %4,5 Oranında kararsızların, %13,89’u sandığa gitmeyeceğini söyleyen seçmenlerin gönlünü alan adayın İpi göğüsleyeceği gözlemleniyor.

Belediye Başkanlığı seçiminde 171.426 seçmenin oy kullanacağı yüksek seçim kurulunca bildirildi. Geçmiş yıllardaki oy kullanım oranına bakılarak %86 gibi katılımın tahmin edilirse kararsız ve sandığa gelmeyen yaklaşık 44 bin seçmen, seçimin kaderini belirleyecek. Bu da %24,46 oranına tekabül ediyor.

Ekiplerimizin sahaya inerek gerçekleştirdiği anket çalışması ve konunun uzmanlarına danışarak geçmiş yıllarda yapılan seçimlerin istatistiklerine göre hazırladığı “Bugün seçim olsa kim kazanır?” anket çalışması şu anda son değerlendirme aşamasında.

Bu büyük anketimizin sonuçlarını 7 Mart Perşembe günü açıklıyoruz.

Ayva Reçeli Nasıl Yapılır? (Tarifi) Ayva Reçeli Nasıl Yapılır? (Tarifi)

BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN…

Muhabir: Salih KILINÇ