Uşak Mezarlıklar Müdürlüğü, 20 Ağustos 2024 tarihinde vefat eden vatandaşların bilgilerini ve cenaze defin programlarını duyuran güncel bir açıklama yaptı. Uşak Belediyesi'ne bağlı olarak faaliyet gösteren Mezarlıklar Müdürlüğü, bu önemli bilgilendirmeyi web sitesi aracılığıyla kamuoyuyla paylaştı. Vefat edenlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır dileyen kamu kurumu, hayatını kaybeden vatandaşların isimlerini aşağıda sıraladı:

  • Nur Erdoğan

Aynur Kahya'nın Kardeşi, Nur Erdoğan vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Kalfa Camiiden alınarak Kalfa Mezarlığında defnedildi. 

Uşak 9. Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı Kapılarını Açtı Uşak 9. Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı Kapılarını Açtı

  • Kadir Aksoy 

Nadir Aksoy'un Babası, Kadir Aksoy vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Ulubey/Omurca Köyünde defnedildi. 

  • Hasan Özdemir

Hasan Özdemir vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Sivaslı/Cinoğlu Köyünde defnedildi. 

  • Ümran Zengin 

Merhum Ormancı İlyas Türk'ün Kızı, Örnek Birgül Camii İmam Hatip'i Ramazan Zengin'in Eşi, Ümran Zengin vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Örnek Birgül Camiiden alınarak Kuyucak Mezarlığında defnedildi. 

  • Ethem Çakmak 

Rüveyda Berk'in Babası, Ethem Çakmak vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Akse Camiiden alınarak Akse Mezarlığında defnedildi. 

  • Hüseyin Özdemir 

Gülcan Çelik'in Babası, Hüseyin Özdemir vefat etmiştir. Cenazesi İkindi namazına müteakip Gül Camiiden alınarak Akse Mezarlığında defnedildi. 

Vefat edenlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.   

Kaynak: Bülten