Uşak Mezarlıklar Müdürlüğü, 10 Temmuz 2024 tarihinde vefat eden vatandaşların bilgilerini ve cenaze defin programlarını duyuran güncel bir açıklama yaptı. Uşak Belediyesi'ne bağlı olarak faaliyet gösteren Mezarlıklar Müdürlüğü, bu önemli bilgilendirmeyi web sitesi aracılığıyla kamuoyuyla paylaştı. Vefat edenlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır dileyen kamu kurumu, hayatını kaybeden vatandaşların isimlerini aşağıda sıraladı:

·         İbrahim Sezer

Yaşamışlar Köyü nüfusuna kayıtlı İbrahim Sezer, Nihat Sezer, Sebiha Duman ve Ayşe Necan'ın Babaları, Mehmet Duman ve Atila Necan'ın Kayınbabaları Ramazan Sezer vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Yaşamışlar Köyünde defnedildi.  

·         Arife Çoğan

Arife Çoğan vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Nur Camiiden alınarak Şekerevleri Mezarlığında defnedildi.

·         Mithat Yıldırım

Yasemin Güvenç'in Babası, Mithat Yıldırım vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Doğala Camiiden alınarak Sorkun Köyünde defnedildi.

Ege Denizi'nde 3.6 Büyüklüğünde Deprem Çanakkale Ayvacık Yakınlarında Hissedildi Ege Denizi'nde 3.6 Büyüklüğünde Deprem Çanakkale Ayvacık Yakınlarında Hissedildi

·         Niyazi Özdemir

Esat Özdemir'in Babası, Niyazi Özdemir vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Elmacık Köyünde defnedildi.

·         Arife Polat

Hanım Kara'nın Annesi, Arife Polat vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Banaz/Kaylı Köyünde defnedildi.

·         Hasan Erkol

Emine Erkol'un Kardeşi, Hasan Erkol vefat etmiştir. Cenazesi İkindi namazına müteakip Sivaslı/Karaboyalık Köyünde defnedildi.

Vefat edenlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Kaynak: Bülten