Uşak Turhan Akçay Bilim ve Sanat Merkezi tarafından yılsonu bilim şenliği düzenledi. Uşak’ın diğer ilçelerinde de faaliyet gösteren Bilim ve Sanat Merkezlerinin de ikatılımıyla Turhan Akçay BİLSEM salonlarında gerçekleştirilen bilim şenliğine, İl Millî Eğitim Müdürü Halil Yücel,  BİLSEM yöneticileri, öğretmen ve öğrencileriyle davetliler katıldı.

Bbilsm (2)

Özel yetenekli öğrencilerin resim, müzik ve genel yetenek alanlarında kapasitelerini en üst düzeyde kullanmalarını sağlayarak yenilikçi proje ve eserler ortaya koymaları için eğitimlerin verildiği Uşak’ta ki bilim ve sanat merkezlerinde yıl boyunca bölgesel ve ulusal çapta çok sayıdaki çalışmalar ödül aldı. Dereceye giren bu eserlerin de sergilendiği bilim şenliğinde açılış kurdelesi, İl Millî Eğitim Müdürü Halil Yücel, BİLSEM müdürleri ve öğrencileri tarafından kesildi.

Bbilsm (7)

Düzenlenen yıl sonu şenliğinde, genel zihinsel yetenek alanında eğitim alan öğrencilerin ürettikleri proje, patent ve faydalı modellerin tanıtımı; resim yetenek alanındaki öğrencilerin ürettikleri sanat çalışmalarını tanıtıcı sergilerle, müzik yetenek alanındaki öğrencilerin yeteneklerini sergiledikleri etkinlikte, İl Millî Eğitim Müdürü  Halil Yücel tüm sergi alanını gezerek öğrencilerden çalışmaları hakkında bilgi aldı. BİLSEM öğrencilerinin bölgesel ve ulusal bazda elde ettikleri derecelerle Uşak'ın gurur kaynağı olduğunu ifade eden İl Millî Eğitim Müdürü Halil Yücel, öğrencilerin gelişimine katkıda bulunan öğretmenlere ve desteklerini esirgemeyen velilere teşekkür ederek başarılarının devamı diledi.

Yıl sonu bilim şenliği, sergilerin gezilmesi ve ardından öğretmen ve öğrencilerin sundukları müzik dinletisiyle sona erdi.

Bbilsm (3)

Bbilsm (4)

Bbilsm (5)

TBMM AK Parti Grup Başkan Vekili Gül yarın Uşak’ta TBMM AK Parti Grup Başkan Vekili Gül yarın Uşak’ta

Bbilsm (6)

Muhabir: SALİH KILINÇ