Dutluca Köyü İmamı İbrahim Karadağ, altı hafta süreç olan Kur’an kursu bitiminde öğrencilere 100 soru soracağını açıkladı. Karadağ, sınavda birinci olan öğrenciye bisiklet, ikinciye dron, üçüncü öğrenciye de uzaktan kumandalı oyuncak jeep veriyor. İbrahim Akdağ, Kur’an kursuna katılan her öğrenciye küçük bir hatıra vereceğini de sözlerine ekledi.

Yarın Uşak’ın 5 mahallesi ve 2 ilçesinde elektrik yok Yarın Uşak’ın 5 mahallesi ve 2 ilçesinde elektrik yok

Akdağ, Bisiklet, dron ve uzaktan kumandalı oyuncak jeep gibi hediyeleri, hayırseverlerin sponsorluğunda temin ettiğini belirterek “Allah onlardan razı olsun dedi.

Dutluca 2

“DUTLUCA KÖYÜ HOCAMIZDAN ÖRNEK DAVRANIŞ”

Köy İmamı İbrahim Karadağ’ın bu davranışından oldukça memnun kalan bağlı olduğu Ulubey İlçe Müftülü de kendisine bir teşekkür mesajı yayınladı.

Müftülük mesajında; “Dutluca Köyü Camii İmam Hatibi İbrahim Karadağ, yaz Kur’an kurslarına rağbeti artırmak, çocukları camiye alıştırmak ve onlara dini değerleri öğretmeye vesile kılmak için ödüllü yaz Kursu düzenlemiştir.

İlçe Müftülüğü olarak hocamızı bu örnek davranışından dolayı tebrik eder, hayırla neticelendirmesini dileriz” ifadelerine eyer verdi.

Dutuluca 2

Muhabir: SALİH KILINÇ