Uşak Belediyesi bünyesinde alınan Buggy araçlar, hasta, yaşlı ve engelli vatandaşların yakınlarının kabir ziyaretlerini daha rahat yapmalarına imkan sağlayacak.

Buggy Araç Uşak

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, belediye bünyesine Uşak’taki mezarlıklarda kullanılmak üzere 5 adet Buggy araç alındığını duyurdu. Bu sayede kabir ziyareti yapan vatandaşlara kolaylık sağlanmış olacak. Uşak’ta 16 adet mezarlık bulunuyor.

Buggy Araç Uşak (2)

Şekerevleri Mezarlığı, Kuyucak Mezarlığı, Asri Mezarlık, Şehitler-1 Mezarlığı, Şehitler-2 Mezarlığı, Bölme Mezarlığı, Elmalıdere Mezarlığı, Akse Mezarlığı, Kalfa Mezarlığı, Ovademirler Mezarlığı, Karakaya Mezarlığı, Hacıkadem Mezarlığı, İkisaray Mezarlığı, Muharremşah Mezarlığı, Yeşil Karaağaç Mezarlığı ve Elmalıdere yeni Mezarlığı. Düzenlemeler ile belirlenen mezarlıklarda Buggy araçlar Uşaklılara hizmet verecek.

Buggy Araç

Uşak'ta bugün 2 kişi hayatını kaybetti Uşak'ta bugün 2 kişi hayatını kaybetti

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım duyurusunda, “İnsan odaklı çalışmalarımıza bir yenisini daha ekledik. Belediyemiz bünyesine kattığımız Buggy araçlarımızı hemşehrilerimizle buluşturarak mezar ziyaretlerini kolaylaştırmayı hedefliyoruz. Uşak Belediye’mize 5 adet Buggy araç satın aldık. Bu araçlar mezarlıklarımızda vatandaşlarımıza hizmet verecek. Yaşlı olan benim ablalarım, teyzelerim, abilerim amcalarım bu araçlara binecek, bizim mezarlıktaki görevli arkadaşlarımız tarafından bu araçlarla yakınlarının mezarlarına götürülecek. Araçlarımız mezarlıklarda hizmet verecek. Şimdiden Uşaklı vatandaşlarımıza bu Buggy araçlarımız hayırlı olsun. Hem seri hem de yüzde yüz elektrikli. Vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun şimdiden” ifadelerine yer verdi.

Muhabir: Ece Yıldırım