Uşak Mezarlıklar Müdürlüğü, 26 Ağustos 2024 tarihinde vefat eden vatandaşların bilgilerini ve cenaze defin programlarını duyuran güncel bir açıklama yaptı. Uşak Belediyesi'ne bağlı olarak faaliyet gösteren Mezarlıklar Müdürlüğü, bu önemli bilgilendirmeyi web sitesi aracılığıyla kamuoyuyla paylaştı. Vefat edenlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır dileyen kamu kurumu, hayatını kaybeden vatandaşların isimlerini aşağıda sıraladı:

  • Gülseren Şentürk 

Cavit Şentürk'ün Eşi, Gülseren Şentürk vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Şekerevleri Camiiden alınarak Sivaslı/Hacım Köyünde defnedildi. 

  • İsmi Karaca 

Doğan Karaca'nın Eşi, İsmi Karaca vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Kalfa Camiiden alınarak Kalfa Mezarlığında defnedildi. 

Kavgada babasını bıçakladı! Kavgada babasını bıçakladı!

  • Kazım Yılmaz 

Muhammet Yılmaz'ın Babası, Kazım Yılmaz vefat etmiştir. Cenazesi İkindi namazına müteakip Aydın Camiiden alınarak Asri Mezarlığında defnedildi. 

  • Medine Keçe 

Medine Keçe vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Örencik Köyünde defnedildi. 

  • Kadir Yıldırım 

Tahir Yıldırım'ın Kardeşi, Kadir Yıldırım vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Mutaf Camiiden alınarak Sorkun Köyünde defnedildi. 

Vefat edenlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.       

Kaynak: Bülten