Uşak Mezarlıklar Müdürlüğü, 29 Şubat 2024 tarihinde vefat eden vatandaşların bilgilerini ve cenaze defin programlarını duyuran güncel bir açıklama yaptı. Uşak Belediyesi'ne bağlı olarak faaliyet gösteren Mezarlıklar Müdürlüğü, bu önemli bilgilendirmeyi web sitesi aracılığıyla kamuoyuyla paylaştı. Vefat edenlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır dileyen kamu kurumu, hayatını kaybeden vatandaşların isimlerini aşağıda sıraladı:

  • Kamil Yıldırım 

Sefer Yıldırım'ın Babası, Kamil Yıldırım vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Aşağıkaracahisar Köyünde defnedildi. 

Uşak'ta 06 Eylül Cuma günü haberleri Uşak'ta 06 Eylül Cuma günü haberleri
  • Hörü Toker 

Hörü Toker vefat etmiştir. Cenazesi İkindi namazına müteakip Çalıkhasan Köyünde defnedildi. 

  • Ayşe Mızrak 

Ayşe Mızrak vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Ensar Camiiden alınarak Akse Mezarlığında defnedildi. 

  • Ummahan Karahangil

Merhum Hacı Mehmet Özdemir'in Kızı, Hacı Sabri Karahangil'in Eşi, Mehmet Karahangil, Mustafa Karahangil, Fadime Asuman Ersoysal ve Ayşe Aysel Dursun'un Anneleri, Hacı Ummahan Karahangil vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Nuridağ Camiiden alınarak Şekerevleri Mezarlığında defnedildi. 

  • Neşe Işın 

Emekli Öğretmen Necati Işın'ın Eşi, Birgül ve Sema Işın'ın Anneleri, Barış Sayın'ın Anneannesi Neşe Işın vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Karakıran Camiiden alınarak Şekerevleri Mezarlığında defnedildi. 

Kaynak: Bülten