Uşak Mezarlıklar Müdürlüğü, 20 Temmuz 2024 tarihinde vefat eden vatandaşların bilgilerini ve cenaze defin programlarını duyuran güncel bir açıklama yaptı. Uşak Belediyesi'ne bağlı olarak faaliyet gösteren Mezarlıklar Müdürlüğü, bu önemli bilgilendirmeyi web sitesi aracılığıyla kamuoyuyla paylaştı. Vefat edenlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır dileyen kamu kurumu, hayatını kaybeden vatandaşların isimlerini aşağıda sıraladı:

·         Halil Çöllü

Halil Çöllü vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Eskisaray Köyünde defnedildi.

·         Orhan Döngel

Orhan Döngel vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Elmalıdere Camiinden alınarak Merkez Bağbaşı köyüne defnedildi.

·         Ali Koç

Serkan Koç'un Babası, Ali Koç vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Zümrüt Camiinden alınarak Karakaya Mezarlığına defnedildi.

·         Muzaffer Özkaya

Faruk Ali Özkaya'nın Babası, Muzaffer Özkaya vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Merkez Aktaş Köyünde defnedildi.

Uşak camilerinde “Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası” anlatılıyor Uşak camilerinde “Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası” anlatılıyor

·         İsmet Özer

İsmet Özer vefat etmiştir. Cenazesi İkindi namazına müteakip Şekerevleri Camiinden alınarak Şekerevleri Mezarlığına defnedildi.

Vefat edenlere Allah'tan

Kaynak: Bülten