Uşak Mezarlıklar Müdürlüğü, 19 Ekim 2024 tarihinde vefat eden vatandaşların bilgilerini ve cenaze defin programlarını duyuran güncel bir açıklama yaptı. Uşak Belediyesi'ne bağlı olarak faaliyet gösteren Mezarlıklar Müdürlüğü, bu önemli bilgilendirmeyi web sitesi aracılığıyla kamuoyuyla paylaştı. Vefat edenlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır dileyen kamu kurumu, hayatını kaybeden vatandaşların isimlerini aşağıda sıraladı:

·         Talat Küçükyılmaz

Talat Küçükyılmaz vefat etmiştir. Cenazesi İkindi namazına müteakip Ulubey/Avgan mahallesinde defnedildi.

·         Necdet Atak

Necdet Atak vefat etmiştir. Cenazesi 14:00'da Şekerevleri Mezarlığında defnedildi.

·         Ümmü Bülbül

Ümmü Bülbül vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Seher Camiiden alınarak Akse Mezarlığında defnedildi.

·         Hatice Şahin

İsmet Şahin'in Annesi, Hatice Şahin vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Akse Camiiden alınarak Akse Mezarlığında defnedildi.

·         Güler Özalp

Nuri Doğan Özalp'in Annesi, Güler Özalp vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Ulu Camiiden alınarak Şekerevleri Mezarlığında defnedildi.

·         Ayten Karaca

Cem Karaca'nın Annesi, Ayten Karaca vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Yücetepe Camiiden alınarak Şekerevleri Mezarlığında defnedildi.

Vefat edenlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Tekirdağ'da Otomobil ile iş makinesi çarpıştı, 5 kişi öldü 1 kişi yaralandı Tekirdağ'da Otomobil ile iş makinesi çarpıştı, 5 kişi öldü 1 kişi yaralandı

Kaynak: Bülten