Uşak Mezarlıklar Müdürlüğü, 26 Mart 2024 tarihinde vefat eden vatandaşların bilgilerini ve cenaze defin programlarını duyuran güncel bir açıklama yaptı. Uşak Belediyesi'ne bağlı olarak faaliyet gösteren Mezarlıklar Müdürlüğü, bu önemli bilgilendirmeyi web sitesi aracılığıyla kamuoyuyla paylaştı. Vefat edenlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır dileyen kamu kurumu, hayatını kaybeden vatandaşların isimlerini aşağıda sıraladı:

  • Arzı Özdemir 

Nurettin Özdemir'in Eşi, Arzı Özdemir vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Banaz/Alaba Köyünde defnedildi. 

  • Bahadır Uygun 

Kazım ve Nafize Uygun'un Oğulları, Bahadır Uygun vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Banaz/Ahat Köyünde defnedildi. 

  • İbrahim Sarıçoban 

Şerif Sarıçoban'ın Babası, İbrahim Sarıçoban vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Banaz/Ahat Köyünde defnedildi. 

  • Uğuz Baykal 

Gültekin Baykal'ın Kardeşi, Uğuz Baykal vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Cinibiz Camiiden alınarak Şekerevleri Mezarlığında defnedildi. 

  • Adil Metingider 

Yılmaz Metingider'in Babası, Adil Metingider vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Ulubey/Omurca Köyünde defnedildi. 

  • Ender Başakçıoğlu 

Salihcan Başakçıoğlu'nun Babası, Ender Başakçıoğlu  vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Yücetepe Camiiden alınarak Demirören Köyünde defnedildi. 

Vefat edenlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.       

Tunceli'de 4.1 büyüklüğünde deprem.! Tunceli'de 4.1 büyüklüğünde deprem.!

Kaynak: Bülten