13 Şubat 2024 tarihinde vefat eden vatandaşların bilgilerini ve cenaze defin programlarını duyuran güncel bir açıklama yaptı. Uşak Belediyesi'ne bağlı olarak faaliyet gösteren Mezarlıklar Müdürlüğü, bu önemli bilgilendirmeyi web sitesi aracılığıyla kamuoyuyla paylaştı. Vefat edenlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır dileyen kamu kurumu, hayatını kaybeden vatandaşların isimlerini aşağıda sıraladı:

  • Suzan Türkoğlu

Mustafa Türkoğlu'nun Annesi, Suzan Türkoğlu vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Sivaslı Mezarlığına defnedildi.

  • Sıdıka Yar 

Sıdıka Yar vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Eşme Kayapınar Köyünde defnedildi.

  • Meliha Çitimoğlu

Merhum Mustafa Çitimoğlu Eşi, Mehmet Akif Çitimoğlu, Selahattin Çitimoğlu Belkıs Coşkun ve Ayşe İmre'nin Anneleri, Meliha Çitimoğlu vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Yücetepe Camiiden alınarak Şehitler-1 Mezarlığında defnedildi.

  • Sare Çakıcı 

Selma Kara'nın Annesi, Sare Çakıcı vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Karahallı/Paşalar Köyünde defnedildi.

Kavgada babasını bıçakladı! Kavgada babasını bıçakladı!
  • Arslan Gövem

Arslan Gövem vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Dağyenice Köyünde defnedildi.

  • Safvet Çınar 

Hasibe ve Coşkun Çınar'ın Babaları, Safvet Çınar vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Yücetepe Camiiden alınarak Şekerevleri Mezarlığında defnedildi.

Vefat edenlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Muhabir: Seher ZEYBEK