Uşak Mezarlıklar Müdürlüğü, 09 Ekim 2024 tarihinde vefat eden vatandaşların bilgilerini ve cenaze defin programlarını duyuran güncel bir açıklama yaptı. Uşak Belediyesi'ne bağlı olarak faaliyet gösteren Mezarlıklar Müdürlüğü, bu önemli bilgilendirmeyi web sitesi aracılığıyla kamuoyuyla paylaştı. Vefat edenlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır dileyen kamu kurumu, hayatını kaybeden vatandaşların isimlerini aşağıda sıraladı:

·         Naciye Arıcan

Yusuf Arıcan'ın Annesi, Naciye Arıcan vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Karaağaç Camiiden alınarak Karakaya Mezarlığında defnedildi.

·         Fadime Gök

Memduh Gök'ün Eşi, Fadime Gök vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Karakuyu Köyünde defnedildi.

·         Meryem Yozgat

Meryem Yozgat vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Karahallı/Karayakuplu Köyünde defnedildi.

·         Sultan Yaşar

Helime Pehlivan'ın Annesi, Sultan Yaşar vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Banaz/Dümenler Köyünde defnedildi.

Uzmanı beklenen rakamı açıkladı: 2025 yılı asgari ücret ne kadar olacak? Uzmanı beklenen rakamı açıkladı: 2025 yılı asgari ücret ne kadar olacak?

·         Fadime Koç

Erhan Koç'un Annesi, Fadime Koç vefat etmiştir. Cenazesi İkindi namazına müteakip Keleter Camiiden alınarak Şehitler-2 Mezarlığında defnedildi.

·         Halil Kozak

Mehmet Fatih Kozak'ın Babası, Halil Kozak vefat etmiştir. Cenazesi İkindi namazına müteakip Eğlence Köyünde defnedildi.

·         Ayşen Dülgeroğlu

Ayşen Dülgeroğlu vefat etmiştir. Cenazesi İkindi namazına müteakip Ulu Camiiden alınarak Şekerevleri Mezarlığında defnedildi.

Vefat edenlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Kaynak: Bülten