Uşaklılar bu akşam balık yiyecek Uşaklılar bu akşam balık yiyecek

Yasin Girgin:

Adem ve Ayşe Girgin'in Oğulları, Mehmet, Muharrem Girgin'in Kardeşleri, Yasin Girgin vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Üçkuyular Köyünde defnedilmiştir. Merhuma Allah'tan rahmet ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Seyit Ali Alay:

Muammer Alay'ın Babası, Seyit Ali Alay vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Göğem Köyünde defnedilmiştir. Merhuma Allah'tan rahmet ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Saniye Güneş

Adem Güneş'in Annesi, Saniye Güneş vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Leyli Kadir Camiiden alınarak Selvioğlu Köyünde defnedilmiştir. Merhumeye Allah'tan rahmet ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Naile Yıldırım:

Merhum Hüseyin Yıldırım'ın Eşi, Serhat Yıldırım'ın Annesi, Serap Kahraman, Gökhan, Gürkan ve Gamze Yıldırım'ın Babaanneleri Hasan Hilmi İlköğretim Okulu Emekli Öğretmenlerinden, Naile Yıldırım vefat etmiştir. Cenazesi İkindi namazına müteakip Yeşil Camiiden alınarak Şekerevleri Mezarlığında defnedilmiştir. Merhumeye Allah'tan rahmet ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

(SALİH KILINÇ / HABER)

Editör: Seher ZEYBEK