Uşak Mezarlıklar Müdürlüğü, 26 Aralık 2023 tarihinde vefat eden vatandaşların bilgilerini ve cenaze defin programlarını duyuran güncel bir açıklama yaptı. Uşak Belediyesi'ne bağlı olarak faaliyet gösteren Mezarlıklar Müdürlüğü, bu önemli bilgilendirmeyi web sitesi aracılığıyla kamuoyuyla paylaştı. Vefat edenlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır dileyen kamu kurumu, hayatını kaybeden vatandaşların isimlerini aşağıda sıraladı:

  • Ömer Özen 

Ömer Özen vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Akse Camiiden alınarak Akse Mezarlığında defnedildi.

  • Selahattin Akkan 

Derya Akkan'ın Babası, Selahattin Akkan vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Omurca Köyünde defnedildi.

  • Naciye Işık 

Mehmet Can Taşkın'ın Annesi, Naciye Işık vefat etmiştir. Cenazesi İkindi namazına müteakip Sarayaltı Sümbüllü Camiiden alınarak Akse Mezarlığında defnedildi.

Rektör Savaş dünya literatürüne giren 7 rektörden birisi oldu Rektör Savaş dünya literatürüne giren 7 rektörden birisi oldu
  • Kadriye demirel 

Beyhan Demirel'in Annesi, Kadriye Demirel vefat etmiştir. Cenazesi İkindi namazına müteakip Yücetepe Camiiden alınarak Şekerevleri Mezarlığında defnedildi.

  • Fatma Sugertin 

Fatma Sugertin vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Yücetepe Camiiden alınarak Şekerevleri Mezarlığında defnedildi.

  • Emine Akın 

Necati Çağdaş'ın Annesi, Emine Akın vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Göğem Köyünde defnedildi. 

Vefat edenlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.
 

Muhabir: Seher ZEYBEK