05 Ocak 2024 tarihinde vefat eden vatandaşların bilgilerini ve cenaze defin programlarını duyuran güncel bir açıklama yaptı. Uşak Belediyesi'ne bağlı olarak faaliyet gösteren Mezarlıklar Müdürlüğü, bu önemli bilgilendirmeyi web sitesi aracılığıyla kamuoyuyla paylaştı. Vefat edenlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır dileyen kamu kurumu, hayatını kaybeden vatandaşların isimlerini aşağıda sıraladı:

  • Sevda Demir

Naciye Beklen'in Kardeşi, Sevda Demir vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Banaz/Gürlek Köyünde defnedilecektir. 

  • Hasan Durhan 

Banaz Kaylı köyünden Toprak Mahsulleri ofisinden emekli Hacı Hasan Durhan vefat etmiştir. Cenazesi İkindi namazına müteakip Cinibiz Camiinden alınarak Şekerevleri Mezarlığına defnedilecektir. 

  • Sultan Zeybek 

İsmi Zeybek'in Annesi, Sultan Zeybek vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Banaz'da defnedilecektir.

  • Baki Uçarkuş 

Engin Uçarkuş'un Babası, Baki Uçarkuş vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip HacıEfe Camiiden alınarak Elmalıdere Mezarlığında defnedilecektir.

Kuzey Kore  füze fırlattı. Japonyanın tepkisi ne oldu? Kuzey Kore füze fırlattı. Japonyanın tepkisi ne oldu?

  • Murat Yaşar

Mustafa ve Sultan Yaşar'ın oğlu, Huriye Yaşar'ın Eşi, Murat Yaşar vefat etmiştir. Cenazesi İkindi namazına müteakip Boduroğlu Camiinden alınarak Elmalıdere Mezarlığına defnedilecektir.

Vefat edenlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Muhabir: Seher ZEYBEK