Malkoçoğlu İlkokul'nda her gün dersten önce obezite ve dijital bağımlılığın önüne geçmek için fiziksel aktivite yapılıyor. Düzenlenen etkinlik ile Malkoçoğlu İlkokulu öğrencileri öğretmenleri eşliğinde her gün 15 dakika fiziksel aktivite yaparak derse giriyorlar. Okulun öğretmen ve öğrencileri gerçekleştirilen etkinlikten oldukça memnun. 

Uşak Valisi Dr. Turan Ergün Artvin’e atandı Uşak Valisi Dr. Turan Ergün Artvin’e atandı

Deniz Gümüşay

Malkoçoğlu İlkokulu Sınıf öğretmeni Deniz Gümüşay sporun çok disiplin isteyen bir şey olduğunu söyleyerek, "Öğrencilerimize çok erken yaşta aşılamak için okulda 10 - 15 dakikalık spor saati eklemeyi düşündük. Öğrencilerimiz çok mutlu, öğretmenlerimiz çok mutlu. hep beraber hem eğleniyoruz hem spor yapıyoruz hem de öğrencilerimizin hayatına sporu bir disiplin olarak yerleştirmeye çalışıyoruz. Biz hepimiz çok mutluyuz." Dedi. 

Mustafa Özen

Malkoçoğlu İlkokulu öğrencisi Mustafa Özen yapılan spor saati ile ilgili, "Okulda yapılan sporu çok seviyorum okula her zaman istekli geliyorum. Derslerde de kendimi çok enerjik hissediyorum. Her öğlen arası bu sporu yapıyoruz." dedi. 

Özlem Topal

Sınıf öğretmeni Özlem Pehlevan Topal, "Bu uygulama öğrencilerimizin de çok hoşuna gitti. Özellikle öğlenleri spor bittikten sonra "bir daha, bir daha" tezahüratlarıyla tekrar tekrar yaptığımız da oluyor." dedi. 

Muhabir: Ece Yıldırım