Bu yıl 2’inci kez düzenlenen Uşak merkez Derbent Köy Şenliği'nde birbirinden renkli etkinlikler yer aldı. 

Derbwnt

Kadınların rüyası: Uşak’ta makyaj malzemelerinde yüzde 80 indirim Kadınların rüyası: Uşak’ta makyaj malzemelerinde yüzde 80 indirim

Uşak Merkez Derbent Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen 2 gün gün sürecek olan şenliğin ilk günü dolu dolu geçti. Folklor ekibinin sanhelediği halk oyunları ve Uşak yöresine ait İslamoğlu büyük alkış aldı. Şenlik alanında çeşitli standlar ve yiyecek içecek bölümü de bulunuyor. Uşaklı sanatçı Yücel Otman şarkılarını seslendirdi. 

Islamoğlu

Ardından son dönemde popüler olan Fatih Bulut sevilen şarkılarını Uşaklılar için seslendirdi. Şenlik alanında bulunan vatandaşlar, hep bir ağızdan Fatih Bulut'un enerjik şarkılarına eşlik etti. 

Fati̇h Bulut (1)

Şenliğe, Uşak Milletvekili Ali Karaoba, Belediye Başkan Yardımcıları Halil Arslan, Reyhan Aydın, Mehmet Akif Şanlı, Serdar Arıcan ve Belediye meclis Üyesi Ayşe Ayaz ve Uşaklı vatandaşlar katıldı. 

Derbent Şenlik-1

Şenliğin 2. günü olan bugün 7 Temmuz Pazar günü Havva Öğüt ve Mehmet Çimen sahne alacak. Sürpriz hediyelerin vereceği çekilişler yer alacak. Ayrıca bugün saat 17.30’da da cirit gösterisi olacak. 

Muhabir: Ece Yıldırım