Uşak Cinetime Özdilek'te hafta sonu gösterime giren filmler ve seans saatleri belli oldu. Yerli ve yabancı birçok yapım her cuma Uşak sinemasında vizyona giriyor. Gerilim, romantik, fantastik, komedi, animasyon, aile, komedi dram, gerilim, korku konularından oluşan tam 5 adet film bugün itibarıyla Uşak'ta gösterime girdi. Vizyona giren filmlerin konu ve gösterim saatlerini sizler için derledik.  

İşte, vizyona giren filmler ve gösterim saatleri:

  • Koparan Kardeşler 

Filmin konusu: Orhan Koparan ve kardeşi Naylon eşofmanlı, Koparan Kardeşler dua hizmetleri ltd.şti'de ölüm sonrası meftaların kabir bakım işleri üzerine esnaflık yapmaktadırlar. Orhan ve kardeşi Naylon bir gün belediyede kefen ihalesine girmek isterler ancak ihalenin kim tarafından alınacağının önceden ayarlandığını bilemezler. İhale esnasında çıkardıkları olay ve sonrasında gelişen düşmanlıklar, Koparan Kardeşlerin başına bir sürü trajikomik olayı üst üste getirecektir. 

Film Türü: Komedi

Süre: 89 dakika

Seanslar: 

14 Eylül Cumartesi & 15 Eylül Pazar 

Salon 4 - Türkçe

  • Köpekler Firarda 

Filmin konusu: Yanlışlıkla girdiği tiyatroda tanıştığı yeni arkadaşlarıyla bir serüvene atılan sokak köpeği Samson'un hikâyesini anlatıyor. Bir gün Samson adında bir köpek, şehirde dolaşırken yanlışlıkla kocaman bir tiyatroya, yani Metropolitan Opera’ya girer! Samson, biraz tembel ama çok meraklı bir sokak köpeğidir. İçeride dolaşırken, Margot adında kocaman, pofuduk bir köpekle tanışır. Margot, tiyatronun en önemli dansçısının köpeğidir ve harika danslar eder! Fakat bir sorun var! Tiyatronun en önemli gösterisi için hazırlanan kocaman bir taç kaybolur. Samson, Margot ve arkadaşları hemen bu işi çözmek için kahraman köpekler olarak işe koyulurlar.

Film Türü: Animasyon, Aile, Komedi

Süre: 75 dakika

Seanslar: 

14 Eylül Cumartesi & 15 Eylül Pazar 

Salon 3 - Türkçe Dublaj

  • Sakın Ses Çıkarma

Filmin konusu: Amerikalı bir aile, tatilde arkadaş oldukları büyüleyici bir İngiliz ailenin cennet gibi malikânesinde hafta sonunu geçirmek üzere davet edildiğinde, rüya gibi başlayan tatil kısa sürede karmaşık bir psikolojik kâbusa dönüşür.

Film Türü: Dram, Gerilim, Korku

Süre: 110 dakika

Seanslar: 

14 Eylül Cumartesi & 15 Eylül Pazar 

Salon 1 - Türkçe Altyazılı

  • İzliyorlar 

Filmin konusu: Karanlığı izleyen insanların üç hikayesi; çünkü karanlık da onları izliyor:

Orhan, annesini ölümden geri getirmek için yeraltındaki ölü diriltme enstitüsüne başvurur. Ayşe, kızına bir kedi sahiplenir ve önceki sahibinin tavsiyesine rağmen kedinin adını değiştirmez. Doktor Oktay ve eşi, dilekleri gerçekleştiren bir toz keşfeder.

Film Türü: Dram, Gerilim

Süre: 113 dakika

Seanslar: 

14 Eylül Cumartesi & 15 Eylül Pazar 

7 katlı bina çöktü: 8 ölü 7 katlı bina çöktü: 8 ölü

Salon 4 - Türkçe

  • Gider Ayak 

Filmin konusu: Zengin bir iş insanı, oğlu için yerel bir televizyon kanalı kurar. Kamil Mucit, kanala genel yayın yönetmeni olarak atanır. Kamil Mucit, işinde başarılı olmak için çabalarken kendisini türlü komik olayların içerisinde bulur. 

Film Türü: Komedi

Süre: 90 dakika

Seanslar: 

14 Eylül Cumartesi & 15 Eylül Pazar 

Salon 3 - Türkçe

Muhabir: Ece Yıldırım