Uşak Cinetime Özdilek'te hafta sonu gösterime giren filmler ve seans saatleri belli oldu. Yerli ve yabancı birçok yapım her cuma Uşak sinemasında vizyona giriyor. Aile, Komedi, Animasyon, Gerilim, Aksiyon, Dram, Suç, IMAX, türlerinden oluşan 5 adet film bugün itibarıyla Uşak'ta gösterime girdi. Vizyona giren filmlerin konu ve gösterim saatlerini sizler için derledik.  

İşte, vizyona giren filmler ve gösterim saatleri:

·         Joker: İkili Delilik

Filmin konusu: Joker olarak işlediği suçlardan yargılanmayı bekleyen Arthur Fleck'in, tanıştığı Harley Quinn ile gerçek aşkı ve içindeki müziği keşfedişini konu ediniyor.

Film Türü: Aksiyon, Dram, Suç, IMAX, Müzik

Süre: 138 dakika

Seanslar: 

05 Ekim Cumartesi & 06 Ekim Pazar 

Salon 1 - Türkçe Dublaj

11:30

14:30

17:30

20:30

Salon 2 - Türkçe Altyazılı

19:30

Salon 3 - Türkçe Dublaj

21:00

Salon 7 - Türkçe Altyazılı

12:30

15:30

18:30

21:30

·         Yaren Leylek

Filmin konusu: Film, genç Adem'in büyük anne ve dedesinin evinde tanıştığı leylek Yaren ile arkadaşlarının atıldığı maceraları konu ediniyor. Adem, henüz bir kardeşi olma fikrine hazır değildir. Annesi Arzu ve babası Hakan’la birlikte babaannesinin evine gelir ve dedesinin leyleği Yaren’le tanışır. İlk andan itibaren başlayan dostluklarına, kuzeni Kerem ve onun arkadaşı Derya da eşlik eder. Babası Hakan ile amcası Kartal da yıllardır küslerdir. Bu durum yüzünden yıllardır görüşmeyen kuzenler Adem ve Kerem, babalarının aksine çok iyi anlaşırlar. Bu arada kasabada, leylekler için yuva yapan İlyas, Kerem ve Derya’dan mustariptir. Çocukların en büyük isteği bir leylek yuvasını yakından görmektir. Fakat bu tehlikeli bir iş olduğundan İlyas çocuklara izin vermez. Bir gece Adem’i uyku tutmaz ve Yaren’in yuvasının yanına gider. Yuvadan düşmekte olan yumurtayı kurtarır. Yumurta, yuvaya konmak üzere İlyas’a verilir. İlyas bu esnada, bir hayat kurtarmış olan Adem’e de yardım etmeye karar verir. Ona, aslında sihirli olan bir usturlap verir. Adem usturlabın babaannesinin anlattığı masaldaki Ab-ı Hayat yani ölümsüzlük suyunun yerini gösterdiğine inanır. Kerem ve Derya’ya da durumu anlatır. Üç kafadar ve Yaren, ölümsüzlük suyunu aramaya karar verirler. Adem, bu şifalı suyun annesine iyi geleceğine inanır. Şifalı suyu ararken, kasabada asıl keşfettikleri olaylar ve durumlar herkesi şaşırtacaktır.

Film Türü: Aile, Komedi,

Süre: 103 dakika

Seanslar: 

05 Ekim Cumartesi & 06 Ekim Pazar 

Salon 5 - Türkçe

14:00

Uşak'ta bugün 2 kişi hayatını kaybetti Uşak'ta bugün 2 kişi hayatını kaybetti

18:45

21:15

·         Pırıl: Sayıların Gizemi

Filmin konusu: Gökyüzünde daha önce eşi benzeri görülmeyen bir bulut ortaya çıkmıştır. Bunun üzerine sayılar sırasıyla yok olur. Çocuklukta yaşadığı travmanın intikamını almaya çalışan İlhan, yanına aldığı Biliş ile birlikte sayıları yok etmektedir. Sayılar silindikçe herşey bozulmaya başlar ve gündelik yaşam durma noktasına gelir. Pırıl ve arkadaşları sorunun çözümü için nefes kesen bir maceraya atılırlar. Bununla beraber büyük problemlerin temelinde dört işlem matematiğini bulurlar ve dünyayı kaostan kurtarmak için yine matematiği kullanırlar.

Film Türü: Animasyon,

Süre: 75 dakika

Seanslar: 

05 Ekim Cumartesi & 06 Ekim Pazar 

Salon 3 - Türkçe

11:00

13:00

15:00

17:00

19:00

 

·         Tezgah

Filmin konusu: Bir yazar, bir aktrist, bir müzisyen ve bir mutfak tegahı… Sanatlarının, oynadıkları oyunların, yalanlarının birbirlerinin ve sevenlerini aldatmalarının; eski bir anne halısının üzerine döküldüğü kanlı bir gece… Evden çıkmak isteyeceğiniz ama kanalı bir türlü değiştiremeyeceğiniz bir ''sevgisizlik'' çağı hikayesi...

Film Türü: Gerilim, Komedi

Süre: 98 dakika

Seanslar: 

05 Ekim Cumartesi & 06 Ekim Pazar 

Salon 6 - Türkçe

12:00

14:15

16:30

18:45

21:00

 

·         Leydi Di

Filmin konusu: Nevzat Kesik, dürüst ve sadık bir yeminli mali müşavirdir. Nevzat’ın hayatı, manevi oğlu olan muhasebeci Güven tarafından bir dolandırıcılık planının içine düşmesiyle bambaşka bir hal alır.

Film Türü: Komedi

Süre: 116 dakika

Seanslar: 

05 Ekim Cumartesi & 06 Ekim Pazar 

Salon 4 - Türkçe

11:30

14:00

16:30

19:00

21:30

Muhabir: Ece Yıldırım