Uşak Cinetime Özdilek'te hafta sonu gösterime giren filmler ve seans saatleri belli oldu. Yerli ve yabancı birçok yapım her cuma Uşak sinemasında vizyona giriyor. Dram, macera, gerilim, korku, fantastik komedi, dram ve aksiyon konularından oluşan tam 7 adet film bugün itibarıyla Uşak'ta gösterime girdi. Vizyona giren filmlerin konu ve gösterim saatlerini sizler için derledik. 

İşte, vizyona giren filmler ve gösterim saatleri:

  • Eşkıya

Filmin konusu: Hapse düşmesine neden olan arkadaşının peşine düşen bir adamın hikayesini anlatıyor. 35 yıl önce Cudi dağlarında bir grup eşkiya yakalandı ve hapse atıldı. Yıllar içinde kimi hastalıktan, kimi hesaplaşma sonucu öldü. Biri hariç... 35 yıl sonra Hapisten çıkınca Baran’ ın ilk işi köyüne dönmek olur. Yıllar önce hapse girmesine en yakın arkadaşının sebep olduğunu öğrenir. Bu en yakın arkadaşı onun çocukluk aşkını alarak İstanbul’ a gitmiştir. Baran da onu bulmak üzere İstanbul’un yolunu tutar. Yavuz Turgul'un senaryosunu yazıp yönetmenliğini üstlendiği Türk Sineması'nın unutulmaz filmlerinden Eşkıya'nın başrollerinde Şener Şen, Uğur Yücel, Şermin Hürmeriç ve Yeşim Salkım bulunuyor.

Film Türü: Dram, Macera

Süre: 128 dakika

Seanslar: 

07 Eylül Cumartesi & 08 Eylül Pazar

Salon 6 - Türkçe

  • Cambaz 

Filmin konusu: bir türlü yakalanamayan ve gizemli metotlarıyla birçok insanın ölümünden sorumlu olan bir seri katili yakalamaya çalışan FBI ajanı Lee Harker'ın tüyler ürpertici soruşturma sürecini anlatıyor. Yetenekli ama tecrübesiz FBI Ajanı Lee Harker, yakalanması zor bir seri katilin çözülmemiş davasına atanır. Beklenmedik gelişmelerle gizli kanıtlar gün yüzüne çıkarken, Harker acımasız katille kişisel bir bağının olduğunu keşfeder. Başka bir masum ailenin hayatına mal olmadan önce onu durdurabilmesi için zamana karşı bir mücadeleye girişir.

Film Türü: Gerilim, Korku, Suç

Süre: 101 dakika

Seanslar: 

07 Eylül Cumartesi & 08 Eylül Pazar

Salon 4 - Türkçe Altyazılı

Atık Yağ Getirene , Sıvı Deterjan Hediye Atık Yağ Getirene , Sıvı Deterjan Hediye

Salon 4 - Türkçe Dublaj

  • Beterböcek Beterböcek

Filmin konusu: Yaşanan bir trajediden sonra Deetz ailesinin üç kuşağının Beterböcek'in olduğu eve geri dönmesini ve Lydia'nın yanlışlıkla açılan portalla Öbür Dünya'ya giden kızını bulma çabasını anlatıyor. Beklenmedik bir aile trajedisinin ardından, Deetz ailesinin üç nesli Winter River'daki evlerine geri döner. Betertböcek'in hâlâ peşini bırakmadığı Lydia'nın hayatı, asi genç kızı Astrid'in tavan arasındaki gizemli kasaba maketini keşfetmesi ve Öbür Dünya'ya açılan kapının kazara açılmasıyla altüst olur. Her iki âlemde de sorunlar baş gösterirken, birinin Beterböcek'in adını üç kez söylemesi ve yaramaz iblisin kendi tarzı karmaşayı ortaya çıkarmak için geri dönmesi artık an meselesidir.

Film Türü: Korku, Fantastik, Komedi

Süre: 104 dakika

Seanslar: 

07 Eylül Cumartesi & 08 Eylül Pazar

Salon 1 - Türkçe Dublaj

Salon 1 - Türkçe Altyazılı

  • Hellboy: The Crooked Man 

Filmin konusu: Hellboy ve çaylak bir BPRD ajanı, 1950'lerin kırsal Appalachia'sında mahsur kalır. Orada, cadıların musallat olduğu ve Hellboy'un geçmişiyle sorunlu bir bağlantısı olan yerel bir şeytan olan Crooked Man'in yönettiği küçük bir topluluk keşfederler. Bahsedilen kişi, 18. yüzyılda işlediği suçlardan dolayı asılan, ancak bölgenin yerleşik Şeytanı olarak Cehennemden dönen cimri ve savaş vurguncusu Jeremiah Witkins'tir.

Film Türü: Aksiyon, Korku

Süre: 99 dakika

Seanslar: 

07 Eylül Cumartesi & 08 Eylül Pazar

Salon 5 - Türkçe Dublaj

Salon 5 - Türkçe Altyazılı

  • Bogey ve Prenses: Gizemli Macera

Filmin konusu: Barbara’nın 16. yaş gününde kral büyük bir sinir krizi geçirir. Bu sırada yaşanan kargaşadan yararlan Weasel adındaki bir yaratık, tahtı ele geçirir. Krallığın yeni yöneticisi olan Weasel bununla da yetinmez aynı zamanda Barbara ile de evlenmek ister. Yaşananların ardından Barbara, çareyi saraydan kaçmakta bulur. Ormanın derinliklerinde saklanan Barbara, burada Boogey ve arkadaşı Wicked ile tanışır. Bu karşılaşma iki arkadaşın hayatını derinden etkileyecektir. Boogey ve Wicked, her şeye karışan ve kendisine göre kurallar koyan Barbara’dan fazlasıyla rahatsız olur. Prens Edward’ın Weasel’i yeneceği ve kendisi ile evleneceği yönünde hayaller kuran Barbara’dan kurtulmak isteyen Boogey, Prens Edward’ı bulup, Weasel’i durdurup her şeyi eski haline geri döndürmek için harekete geçer.

Film Türü: Animasyon

Süre: 98 dakika

Seanslar: 

07 Eylül Cumartesi & 08 Eylül Pazar

Salon 3 - Türkçe Dublaj

  • Her Şey Çok Güzel Olacak 

Filmin konusu: Cem Yılmaz ve Mazhar Alanson'un sorunlu abi kardeş ilişkisini beyazperdeye yansıttığı bu özel filmde Nuri, gereksiz yere karıştığı bir kavga sırasında üç yıldır görmediği kardeşi Altan ile karşılaşır. Bu rastlantı; aradan geçen bunca zamandan sonra bu iki kardeş için sürpriz olmuştur. Birbirleriyle tamamen zıt iki karakteri simgeleyen bu kardeşler kaderin oyunu sonucu başlarına birtakım belalar saracak ve soluğu güneyde alacaklardır... 

Film Türü: Dram, Komedi

Süre: 107 dakika

Seanslar: 

07 Eylül Cumartesi & 08 Eylül Pazar

Salon 6 - Türkçe

  • İkizler Takımı 

Filmin konusu: Fantastik yaratıklar ve tehlikeli canavarlarla dolu hayali bir dünyanın kalbinde 13 yaşındaki Zak, gizemli bir şekilde ortadan kaybolan ikiz kardeşi Kyle'ı aramak için yola çıkar. Zak’a bu macera dolu yolculukta henüz süper güçlerini nasıl kontrol edeceğini bilmediği büyülü bir yeşim taşıyla donatılmış olan, büyükannesi NaïNaï ve dünyanın fantastik yaratıklarıyla iletişim kurabilen güzel kanun kaçağı Indiana da eşlik eder.

Film Türü: Macera, Animasyon, Aile

Süre: 85 dakika

Salon 4 - Türkçe Dublaj

Muhabir: Ece Yıldırım