Uşak Belediyesi her yıl Ramazan ayında düzenlediği “Mahallede iftar var” etkinliğinin 2'ncisi  Şekerevleri  Kapalı Pazaryeri’nde gerçekleştirildi. Uşak'ta toplu iftar yemeği organizasyonunun ilki Dikilitaş Mahallesinde gerçekleştirilmişti. 2'nci durak olarak ise Şekerevleri belirlendi. Şekerevleri  Kapalı Pazaryeri’nde Atatürk ve Fevzi Çakmak Mahallesi sakinlerinin katıldığı iftar etkinliği dualarla başladı.

Iftarr

Daha sonra yüz boyama palyaço, Hacivat Karagöz, orta oyunu, Aşuk - Maşuk oyunu ve Kent Orkestrası tarafından sunulan tasavvuf müziği ve semazen gösterileri katılımcılara sunuldu.

Hacivat

Uşak Belediyesi tarafından yapılan açıklamada; “Atatürk ve Fevzi Çakmak Mahallelerimizden vatandaşlarımızla Şekerevleri Kapalı Pazaryeri'nde düzenlediğimiz iftar programımızda bir araya gelerek, mübarek Ramazan Ayı’nın bereketini paylaştık. Allah'ım tuttuğumuz oruçları kabul ve makbul eylesin.” denildi.

Mehmet Çakın

Etkinlikte konuşan Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın ve İftar etkinliğine katılan AK Parti Uşak Milletvekilleri İsmail Güneş, Fahrettin Tuğrul ve AK Parti Uşak İl Başkanı Himmet Yaşar’da birer selamlama konuşması yaptılar.

Aydın'da otomobille çarpışan motosikletteki sürücü öldü Aydın'da otomobille çarpışan motosikletteki sürücü öldü

Muhabir: Ece Yıldırım