Okul ziyaretlerine devam eden Kaymakam  Funda HAMZA Çaldığı, bugün Karahallı Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Karahallı İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret etti.

Bir Başlık Ekleyin (28)

Ziyaretleri sırasında ilk olarak okul müdürlerinden okulun fiziki yapısı ve durumu hakkında bilgi alan Kaymakam Caldagi, daha sonra eğitim öğretim gören öğrencileri sınıflarında ziyaret etti. Öğrencilerin gelecek yaşamlarında sahip olmak istedikleri meslekler hakkında sohbet eden Çaldagi "Hepinizin hayalinde yapmak istediği meslekler muhakkak vardır. Bu meslekleri kazanmak içinde çok çalışmalısınız. Çünkü başarının sırrı çalışmaktan geçer. Hayalinizdeki mesleğe sahip olmanız konusunda sizlere gönülden inanıyorum. Hepinizin yeni yılını kutluyor, eğitim öğretim hayatınızda başarılar diliyorum." dedi.

Uşak üniversitesi'nden şenlikli açılış Uşak üniversitesi'nden şenlikli açılış

Bir Başlık Ekleyin (26)
Daha sonra okul yönetimi ve öğretmenleriyle bir araya gelen Kaymakam Caldagı, eğitim faaliyetleri hakkında kendilerinden bilgi alarak, çalışmalarında başarılar diledi.

Bir Başlık Ekleyin (29)

Kaymakam Funda Hamza Çaldagi'na okul ziyaretleri sırasında; İlçe Emniyet Amir V. Muhammed Kurt, İlçe Milli Eğitim Müdür V. Ayten Balta ve okul yönetimi eşlik etti.
(SALİH KILINÇ / HABER)

Editör: Seher ZEYBEK