Kişisel bakım ve kozmetik marketi zinciri Gratis'in 1 gün sürecek indirimi Uşak'ta ilginç görüntülere sahne oldu. Uşak'taki Gratis mağazalarında, 15. yıla özel düzenlenen 250 TL üzeri  alışverişlerde tüm ürünlerde yüzde 80 indirim kampanyası büyük ilgi gördü. 

Uşak Gratis

Uşak'taki Gratis'in İsmetpaşa Caddesi, Durak Mahallesi'nde bulunan şubesinde yaşanan yoğunluktan dolayı mağaza yetkilileri kapıları kapatarak içeriye sınırlı sayıda kişi aldı. Yoğunluktan dolayı mağazanın önünde içeri girmeyi bekleyen vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu. 

Gratis Sırası

100 metre ilerisindeki lokma hayrı kuyruğunda 7-8 kişilik bir sıra varken, vatandaşlar kozmetik mağazısına girebilmek için güneşin altında saatlerce bekledi.

Lokma Sırası

Uşak'ta Gratis mağazalarında 1 gün sürecek indirimde raflar boş kaldı.

Gratis Indirimi (1)

Uşak'ta bugün 2 kişi hayatını kaybetti Uşak'ta bugün 2 kişi hayatını kaybetti

Uşak'taki Gratis mağazasında makyaj malzemelerinden parfümlere, saç bakım ürünlerinden cilt bakım ürünlerine temizlik malzemelerinden plaj ürünlerine kadar geniş bir ürün yelpazesi bulunuyor. Müşteriler, bu ürünleri yüzde 80 indirimle satın alabilmek için hem mağazaya girebilme kuyruğunu hem de kasa kuyruğunu beklemeyi göze aldı. 

Gratis Indirimi (3)

Gratis'in indirim kampanyası tüm hızıyla devam ediyor ve bugün gün boyu sürecek.

Muhabir: Ece Yıldırım