Uşak'ta, Gazeteci ve Yazar Mehmet Akif Ersoy'un "Ortadoğu'da Yaşananlar ve Medya Algısı" başlıklı söyleşi programı büyük ilgi gördü.

Söyleşi, Vali Dr. Turan Ergün, AK Parti Uşak Milletvekili Fahrettin Tuğrul, Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel ve Uşaklıların yoğun katılımıyla gerçekleşti. Programda, bölgede meydana gelen önemli olaylar, siyasi gelişmeler ve medya algısı gibi konular ele alındı. Mehmet Akif Ersoy'un moderatörlüğünde gerçekleşen söyleşi, katılımcıların farklı bakış açılarından gelen perspektifleri dinleyici kitlesiyle buluşturarak bilgi paylaşımını artırdı.

Uşakspor yenilgiyi hakeme bağladı Uşakspor yenilgiyi hakeme bağladı

Ortadoğu'da Yaşananlar

Konuşmacıların samimi cevapları ve Mehmet Akif Ersoy'un içten sohbeti, katılımcıların güzel vakit geçirmesine vesile oldu. Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, etkinlik sonunda yaptığı teşekkür konuşmasında Mehmet Akif Ersoy'a ve programa katılan Uşaklılara katkılarından dolayı teşekkür etti. Başkan Çakın, Vali Dr. Turan Ergün ve Milletvekili Fahrettin Tuğrul ile birlikte sahneye çıkarak Mehmet Akif Ersoy'a Uşak'a özgü hediyeler takdim etti.

Muhabir: Seher ZEYBEK