Uşak Valisi Ergün; “Gazilerimiz vatanseverliğin ve kahramanlığın abideleridir” Uşak Valisi Ergün; “Gazilerimiz vatanseverliğin ve kahramanlığın abideleridir”

İhaleye, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yaşar Akyay başkanlığında Eğitim Bir Sen Uşak Şubesi de katıldı. Ancak ihalede, 5 farklı bankadan gelen tekliflerin yetersiz olduğu belirtildi. En yüksek teklifi sunan banka, Yapı Kredi oldu ve 3 yıllığına 10.000 TL (onbin lira) olarak teklif verdi. Ancak Eğitim Bir Sen Uşak Şubesi, bu teklifi yetersiz buldu ve daha uygun koşulların sağlanması için Ocak ayında yeniden maaş promosyonu ihalesinin yapılmasını talep etti.

Maaş promosyonları, kamu çalışanlarının maaşlarını kullandıkları bankalarla yapılan anlaşmalar sonucunda alınan ek ödemelerdir. Bu anlaşmalar, çalışanların maaşlarını düzenli olarak kullandıkları bankanın sağladığı avantajlar ve teklifler doğrultusunda gerçekleşir. Eğitim Bir Sen Uşak Şubesi, Milli Eğitim çalışanlarının daha iyi koşullarda bu hizmeti alabilmesi için yeni bir ihale yapılmasını talep etti.

Muhabir: Seher ZEYBEK