Uşak camilerinde “Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası” anlatılıyor Uşak camilerinde “Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası” anlatılıyor

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfınca, "Özgür Filistin'in Yanındayız" sloganıyla başlatılan Filistin'e yardım kampanyası kapsamında Uşak İl Müftülüğü Kur'an kurslarında eğitim gören 4-6 yaş grubundaki minikler ailelerinden aldıkları harçlıklarla para biriktirdi.

Minikler, biriktirdikleri 22 bin 972 TL’yi Filistinlilere ulaştırılması için Uşak Müftüsü Burhan Çakır’a teslim etti.

Öğrencilere anlamlı bağışları dolayısıyla teşekkür eden Uşak İl Müftüsü Burhan Çakır, “İl Müftülüğümüze bağlı 4-6 Yaş Kur’an Kurslarımızda öğrenim gören minik öğrencilerimiz, kumbaralarında biriktirdikleri 22 bin 972 TL’yi Gazze’de ki akranlarına ulaştırılmak üzere İl Müftümüz Burhan Çakır’a teslim ettiler. Ziyarette, 'Gazze'deki kardeşlerimizi seviyoruz, onlar ölmesin, bu paralarla onlara yiyecek ve oyuncak alın' diyen güzel yürekli minik öğrencilerimize, İl Müftümüz bu duyarlı davranışları için teşekkür ederek, çeşitli hediyeler takdim etti. Kendileri küçük yürekleri büyük yavrularımızı ve onlara bu duyarlılığı kazandıran Öğretici ve velilerimizi tebrik ediyor, başarılarının daim olmasını diliyoruz” dedi.

(SALİH KILINÇ / HABER)

Editör: Seher ZEYBEK