Yücel’in ziyareti oldukça renkli görüntülere sahne oldu. Heykel, resim yapan öğrenciler ve müzik eşliğinde hep birlikte söylenen şarkı ve türküler ziyaretin en renkli anları oldu.

Mlliegtm (2)

Yücel’in ziyareti ile ilgili milli Eğiitm Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; “İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Halil Yücel, "Öğretmenler Odası Buluşmaları" kapsamında bugün Besim Atalay Güzel Sanatlar Lisesini ziyaret etti.

Mlliegtm (1)

Ziyaret kapsamında İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Halil Yücel, eğitim-öğretim sürecinin temel rehberleri öğretmenlerimizle bir araya geldi. Öğretmenlerimizin taleplerini dinledi ve eğitim camiamızın bir arada, daha sağlıklı bir iletişim kurmasına ve ortak çözüm yolları bulmasına katkıda bulundu. Ziyaret sırasında eğitimin kalitesini artırmak adına yapılabilecek çalışmalar hakkında öğretmenlerimizle fikir alışverişinde bulunuldu.

Mlliegtm (3)

Uşak Güney Çevre Yolu 2026 yılına kaldı Uşak Güney Çevre Yolu 2026 yılına kaldı

Daha sonra derslikleri ve atölyeleri ziyaret edip eğitim-öğretim faaliyetlerini yerinde inceleyen İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Halil Yücel, öğrencilerimizin sınıf içi etkinliklerine de eşlik etti.

Misafirperverlikleri için öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz” denildi.

Mlliegtm (4)

Kaynak: BÜLTEN