Uşak’ta 9 aydır varlığını sürdüren Uşak 21. Gün Sanat ve Kitap Kulübü, 21 Şubat 2024 tarihinde Vali Dr. Turan Ergün öncülüğünde başlatılan “Okumak Macera, Her Sayfa Yeni Bir Dünya” adlı kitap okuma kampanyasını desteklemek için Atatürk Anıtı’nda bir araya geldi.

21. Gün Ki̇tap Kulübü

Kulüp üyeleri, yanında getirdikleri kitapları okudu. Güneşli havanın tadını çıkararak kitap okuyan kulüp üyelerini Vali Dr. Turan Ergün de yalnız bırakmadı.

Uşak Kitap Okumak

SGK Açıkladı: 45 meslek için erken emeklilik fırsatı SGK Açıkladı: 45 meslek için erken emeklilik fırsatı

Başlattığı kampanyanın desteklenmesinden mutluluk duyduğunu ifade eden Ergün, kulüp üyelerine eşlik ederek yanında getirdiği kitabından birkaç sayfa okudu. Ardından topluluğun kurucusu Emekli Resim Öğretmeni Dilşat Kaya ve kulüp üyeleriyle keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Vali Turan Ergün-3

Ergün, “Biliyorsunuz biz geçen hafta İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzle bir okulumuza gittik. Çocuklarımızla birlikte kitap okuyarak tüm Uşak’ta bir kitap okuma kampanyası başlattık. Aşağı yukarı 10 güne yakın bir zaman oldu. O kadar yoğun ki ilgi. Bugün de çok teşekkür ediyoruz. 21. Gün kitap okuma kulübü bizim bu etkinliğimize destek vermek için burada kitaplarını aldılar. Atatürk Anıtının önünde kitaplarını okuyor. Biz de onlarla birlikte az da olsa kitap okuduk. Özetle şunu söylüyoruz; Diyoruz ki okumanın yerini yok. Okulda, evde sokakta, caddede her yerde okunur. Bu kampanyaya desteğiniz için de teşekkür ediyoruz”

Uşak Valiliği-1

Uşak valiliği adına kitap kulübü üyelerine hediyeler takdim edildi.

Muhabir: Ece Yıldırım