Sivaslı İlçemizde DEPREM Meydana Geldi Sivaslı İlçemizde DEPREM Meydana Geldi

Ömer Dönmez Toklu Ortaokulu'nda eğitim gören 20 özel gereksinimli öğrenci abla ve ağabeylerinin düzenlediği bu sportif etkinlikte hem spor yaptılar hem de keyifli dakikalar yaşadılar.

Toklu (1)

Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler Ve Reklamcılık Bölümü öğrencileri Sezai Baber, Emine Eralp, Çağla Çalışkan İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Sezgin’in dersi olan Sosyal Sorumluluk Kampanyaları Dersi kapsamında; 'Sporla Hayatı Engelsiz Yaşa' etkinliği ile özel öğrenimli öğrencilere yönelik Badminton ve golf eğitimlerinin ardından bu spor dallarında turnuva düzenlediler.

Toklu (3)

Ömer Dönmez Toklu Ortaokulu'nda Okul müdürü Dr. Muhammet Ali Bulut, Müdür yardımcıları Nafiz Aydemir ve Esin Bekar, özel eğitim öğretmenleri Fatma Demir, Hanife Aktaş, beden eğitimi öğretmenleri Mukadder Arslan, Ergün Geçici ve Milli Eğitim Müdürlüğü Proje Yöneticisi Savaş Soysal, Koordinatör Filiz Ünal ile Plan Programlama sorumlusu Ahmet Teke'nin katkılarıyla gerçekleştirilen etkinlikte üniversite öğrencileri özel öğrenimli öğrencilere badminton ve mini golf dalında turnuva düzenledi. Turnuva boyunca özel öğrenimli öğrenciler eğlenceli ve bol kapışmalı vakitler geçirdi .

Bu turnuva sonrasında üniversite öğrencileri öğrencilerle birlikte pasta keserken, dereceye giren öğrencilere hediyelerini takdim ederek etkinliklerini sonlandırdılar.

Toklu (4)

Muhabir: SALİH KILINÇ