Her zaman olduğu gibi Ulu Cami önünde toplanan Uşaklı sağlıkçılar, ismetpaşa Caddesi’nden yürüyerek 15 Temmuz Şehitleri Meydanı’na geldi.

Uşak Gazze

Burada basın açıklamasını topluluk adına Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Şengül yaptı. 

Mustafa Şengül

Sivaslı’da hafriyat kamyonu 1 otomobili metrelerce sürükledi Sivaslı’da hafriyat kamyonu 1 otomobili metrelerce sürükledi

Şengül, "Her hafta sessiz yürüyüşlerimizi gerçekleştiriyoruz. Artık şaşırıyoruz ne diyelim. Aynı şeylerden bahsediyoruz. Değişen bir şey olmuyor. Zulüm orada devam ediyor. Sayımız az olsa da en inanıyorum ki farkındalık oluşturmak isteyenler artacak. Ve sayımız az olsa bile bu azlık zalimin zulmünü boğmaya yetecek bir çoklukta. Elimdeki basın açıklamasında yazıyor aynı şeyler, geçen haftanınkiyle neredeyse aynı. Yine çovuklar ölüyor, insanlar yurtsuz. Zalim zulmünün peşinde. burada bizlere düşen bir kaç bir şey var. Ne yapabiliyoruz? Bir şey yapamıyoruz. Biz hekimiz, ilacımızla boykot yapmaya çalışıyoruz, çarşıda pazarda boykot yapmaya çalışıyoruz. Elimizden bir şey gelmiyor. Devlet büyüklerimize sesleniyoruz yine buradan bu zülme artık son versinler. libyada yaptıkları gibi. Dua ediyoruz hep. Bugün kandil. Berat kandiliniz mübarek olsun. Elimizden başka bir şey gelmiyor. boykotumuzu yaptık. Batı zulmün aslında kaynağıdır. Bizlerde zulme karşı durmaya çalışıyoruz." dedi. 

Muhabir: Seher ZEYBEK