Millî Eğitim Bakanlığı ve Türkiye Yeşilay Cemiyeti iş birliğinde; ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin zararlı alışkanlıklara karşı bilinçli yetişmeleri ve sigara, alkol, uyuşturucu, kumar ve internet bağımlılığının olumsuz ve yıkıcı etkilerini kavramalarını sağlamak amacıyla hayata geçirilen “Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Projesi” kapsamında düzenlenen "BAĞIMLILIK" konulu yarışmada dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi. Yarışmada dereceye giren öğrencilere para ödülleri, madalya ve çeşitli hediyeler takdim edildi. 

Uşak Valisi Dr. Turan Ergün Artvin’e atandı Uşak Valisi Dr. Turan Ergün Artvin’e atandı

Uşak Milli Eğitim Müdürlüğü fuaye alanında düzenlenen ödül törenine İl Millî Eğitim Müdürü Halil Yücel, Yeşilay Uşak Şube Başkanı Feyza Güler, şube müdürleri, okul müdürleri ve veliler katıldı.

Müdür Halil Yücel

Yarışmalarkonsept ve birincileri;

Edebî alanda il birincileri Dikilitaş İlkokulu öğrencisi Ramazan Efe Adıyaman, Ertuğrul Gazi İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Taha Eren Uşak ve Ertuğrul Gazi Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi İsmail Savuran oldu. 

Görsel alanda il birincileri, Millî Egemenlik İlkokulu öğrencisi Anıl Çelik, Uşak Borsa İstanbul Ortaokulu öğrencisi Toprak Günay ve Uşak Bilim ve Sanat Merkezi öğrencisi Arda Gün oldu. 

Muhabir: Ece Yıldırım