Uşak Cinetime Özdilek'te hafta sonu gösterime giren filmler ve seans saatleri belli oldu. İşte, vizyona giren filmler ve gösterim saatleri:

  • Tombul Mombul Takımı: Sırt Sırta

Filmin detayları: büyük bir tehlike ile karşı karşıya olan şehrini kurtarmak için zorlu bir maceraya atılan Combat Wombat'ın hikayesini konu ediyor. Kötü bir teknoloji dehası, şehri bir metaevren simülasyonuna dönüştürmekle tehdit eder. Bu durum üzerine Combat Wombat, şehri kurtarmak için zorlu bir mücadeleye girişir.

Film Türü: Animasyon

Süre: 81 dakika

Seans tarih ve saatleri:

18 Mayıs Cumartesi – 19 Mayıs Pazar

Salon 1 - Türkçe Dublaj

  • Becky'nin Gazabı

Filmin konusu: Becky (Lulu Wilson) ve köpeği Diego, Becky olaylarından bu yana gözden uzak yaşamaktadır. Neo-Nazilerin iki yıl önce evlerine saldırması sonucunda ailesini yitiren 16 yaşındaki Becky, o zamandan beri koruyucu ailelerin yanında kalmaktadır. Günün birinde, kendilerine “Asil Adamlar” diyen bir grup adamın, köpeği Diego’yu kaçırması ise onun için bardağı taşıran son damla olur. Köpeğini geri almaya çalışan Becky, gerekirse bu uğurda ortalığı kan gölüne çevirmeye kararlıdır.

Film Türü: Aksiyon, Gerilim, Korku

Süre: 83 dakika

Seans tarih ve saatleri:

18 Mayıs Cumartesi – 19 Mayıs Pazar

Salon 4 - Türkçe Altyazılı

  • Alem-i Cin 5

Filmin detayları: İstanbul’da yaşayan Aslı, yıllardır görüşmediği babasının ölüm haberini alması üzerine 20 yıldır görmediği köyüne dönmek ve engelli kardeşiyle ilgilenmek zorunda kalır. İlk fırsatta İstanbul’a dönmenin planını yapsa da babasının ölümünün ardında tüm köylünün sakladığı büyük bir günahın olduğunu anlayınca köye çöken cinlerin laneti ve köy halkıyla mücadele etmeye karar verir.

Alem-i Cin 5: Azap filmi için hemen sinema biletinizi alın!

Film Türü: Korku

Süre: 77 dakika

Seans tarih ve saatleri:

18 Mayıs Cumartesi – 19 Mayıs Pazar

Salon 2 - Türkçe

Uşak’ta Eşme koyunu yaygınlaştırma projesi için başvurular başladı Uşak’ta Eşme koyunu yaygınlaştırma projesi için başvurular başladı
  • Ziyaretçiler: Bölüm 1

Filmin detayları: korku üçlemesinin ilk filminde, tatile çıkan genç bir çiftin yolculukları sırasında arabaları bozulur ve geceyi şehirden uzakta bir Airbnb evinde geçirmek zorunda kalırlar. Gayet sakin başlayan geceleri 3 maskeli katilin gelmesiyle kabusa döner.

Film Türü: Korku

Süre: 91 dakika

Seans tarih ve saatleri:

18 Mayıs Cumartesi – 19 Mayıs Pazar

Salon 6 - Türkçe Dublaj

Kaynak: Bülten