Uşak Cinetime Özdilek'te hafta sonu gösterime giren filmler ve seans saatleri belli oldu. İşte, vizyona giren filmler ve gösterim saatleri:

·         Sobe: Sakallı Bebek

Filmin konusu: Saadet, çocukluk dönemini anne ve babasının başına gelen tuhaf olaylar nedeniyle travmalar yaşayarak geçiren bir kadındır. Yaşadığı travmalar nedeniyle çocukluğunu yaşayamayan Saadet, hayatını mahveden bu travmalardan kurtulmak ister ve bu amaçla istemediği bir yolculuğa çıkar. Saadet, zamanın sürekli tekrar ettiği bu yolculukta, paralel bir evren içerisinde sıkışıp kalır. İçine düştüğü labirentten kurtulmanın yolunu arayan Saadet, çıkış yolunu bulabilecek midir?

Film türü: Korku

Süre: 86 dakika

BİM'e bu hafta verandalı Tiny House geldi BİM'e bu hafta verandalı Tiny House geldi

Seans tarih ve saatleri:

04 Mayıs Cumartesi – 05 Mayıs Pazar

Salon 4 - Türkçe

11:00

13:00

15:00

17:00

 

·         Tereddüt Çizgisi

Filmin konusu: Avukat Canan’ın masum olduğuna inandığı ve uzun süredir savunduğu bir cinayet zanlısının hüküm duruşması gününde kendi vicdanıyla yüzleşmek zorunda kalmasının hikâyesini anlatıyor. İdealist bir ceza avukatı olan Canan’ın hayatı, gündüzleri adliyede, geceleri ise hastanede solunum cihazına bağlı yaşayan annesinin yanında mekik dokuyarak geçmektedir. Uzun süredir emek verdiği bir cinayet zanlısının karar duruşması gününde Canan; annesi, hâkim ve sanığın hayatını etkileyecek ahlaki bir tercih yapmak durumunda kalır.

Film türü: Dram

Süre: 84 dakika

Seans tarih ve saatleri:

04 Mayıs Cumartesi

17:00

21:45

Salon 3

Türkçe

17:00

05 Mayıs Pazar

Salon 1 - Türkçe

17:00

21:45

·         Tarot

Filmin konusu: Bir grup arkadaşın, Tarot falı okumalarının kutsal kuralı olan başkasının desteğini asla kullanma kuralını çiğnemeleriyle gelişen olayları konu alıyor. Bilmeyerek lanetli kartlarda hapsolmuş tarif edilemez bir kötülüğü serbest bırakan arkadaşlar, birer birer kendi kaderleriyle yüzleşirler ve Tarot okumalarında önceden belirlenen gelecekten kaçmak için ölüme karşı bir yarışa girerler.

Film türü: Korku

Süre: 92 dakika

Seans tarih ve saatleri:

04 Mayıs Cumartesi – 05 Mayıs Pazar

Salon 6 - Türkçe Altyazılı

11:00

15:15

19:45

Salon 6 - Türkçe Dublaj

13:00

17:30

22:00

·         Hanna ve Minik Canavarlar

Filmin konusu: Monsterville, insanlar arasında yaşamaktan bıkmış canavarların yaşadığı bir kasabadır. Ancak bir gün Hanna adında küçük bir kız onların dünyasına girmeyi başarır ve Monsterville'i riske atar.

Film türü: Macera, Animasyon

Süre: 95 dakika

Seans tarih ve saatleri:

04 Mayıs Cumartesi – 05 Mayıs Pazar

Salon 3 - Türkçe Dublaj

11:15

13:30

15:45

·         Back to Black

Filmin konusu: Yakın dönemin en çok dinlenen sanatçılarından Amy Winehouse'un hayatını konu ediniyor. 27 yaşında hayata veda eden İngiliz caz ve soul müzik ikonu, Grammy ödüllü şarkıcı Amy Winehouse'un hayatının bilinmeyenlerinin anlatıldığı yapımda, efsanevi sanatçının şöhret basamaklarını çıkışına ve çığır açan stüdyo albümü Back to Black'in yayınlanışına kadar hayatının birçok dönüm noktasına odaklanıyor. Amy'nin bakış açısından anlatılan filmde, tüm zamanların en efsanevi albümlerinden birinin merkezindeki çalkantılı ilişki anlatılıyor.

Film türü: Dram, Biyografi, Müzik

Süre: 122 dakika

Seans tarih ve saatleri:

04 Mayıs Cumartesi – 05 Mayıs Pazar

Salon 5 - Türkçe Altyazılı

11:00

13:45

16:30

19:15

22:00

·         Şahsi Meselemiz Merkez Üssü Hatay

Filmin konusu: Öğretmen olan oğlu Baran’ın evlilik yıldönümü olan 6 Şubat’ta meydana gelen depremde hayatını kaybetmesinin ardından, babasının Atatürk’ün 'şahsi meselemiz' dediği Hatay’ı terk etmemesini konu ediyor. Öğretmen olan Erzurumlu Baran’ın ataması Hatay’a yapılır. Yaşadığı yerden ayrılıp, mesleği için Hatay’a yerleşen Baran, yıllar içerisinde Hatay’da evlenir. Baran, evliliklerinin yıldönümü olan 6 Şubat’ta Hatay’da meydana gelen depremde hayatını kaybeder. Oğlunu kaybetmenin acısını yaşayan Baran’ın babası, Atatürk’ün ‘şahsi meselemiz’ dediği Hatay’ı terk etmez.

Film türü: Dram

Süre: 93 dakika

Seans tarih ve saatleri:

04 Mayıs Cumartesi – 05 Mayıs Pazar

Salon 2 - Türkçe

12:00

16:30

·         Üç Günlük Dünya

Filmin konusu: İstanbul’un arka mahallelerinden birinde tekel sahibi olan Muhittin geçim sıkıntısına düşünce çareyi kendi içkisini üretmekte bulur. Ekibe önce Korsan taksici Kısmet'in ardından kimya öğrencisi Furkan'ın da dahil olmasıyla, hayalini kurdukları dillere destan mavi rakıyı yapmayı başarırlar. Tam zengin olduk dedikleri anda ise başlarına gelmeyen kalmaz. Yönetmen koltuğunda Caner Erzincan'ın oturduğu komedi türündeki "Üç Günlük Dünya" filminin oyuncu kadrosunda Bülent Emrah Parlak, Erkan Petekkaya, Erkan Çelik, Batuhan Sert, Sıla Korkmaz gibi isimler yer alıyor.

Film türü: Komedi

Süre: 115 dakika

Seans tarih ve saatleri:

04 Mayıs Cumartesi – 05 Mayıs Pazar

Salon 2 - Türkçe

14:00

18:30

21:00

Kaynak: Bülten