Uşak Cinetime Özdilek'te hafta sonu gösterime giren filmler ve seans saatleri belli oldu. İşte, dün vizyona giren filmler ve gösterim saatleri:

  • Emanet 

Filmin konusu: Geçmişi sırlarla dolu oto tamircisi Orhan Usta’nın ve dağılmak üzere olan ailesinin, kendilerine ait olmayan bir “emaneti” korumak pahasına, her şeylerini kaybettikleri ama birbirlerini yeniden buldukları yirmi dört saatlik süreci anlatıyor.

Film Türü:  Aksiyon, Dram

Süre: 97 dakika

9 Mart Cumartesi 

Salon 6 - Türkçe

Kahramanmaraş'ta üst üste 4 deprem oldu: 1'si 5 şiddetinde.! Kahramanmaraş'ta üst üste 4 deprem oldu: 1'si 5 şiddetinde.!

10 Mart Pazar 

Salon 6 - Türkçe

  • Hayali 

Filmin konusu: doğup, büyüdüğü eve geri dönen ve orada beklenmedik durumlarla karşılaşan bir kadının yaşadıklarını konu ediyor. Bir kadın, aradan geçen yılların ardından çocukluğunun geçtiği eve geri döner. Burada çocukluğunda arkasında bıraktığı hayali arkadaşının çok gerçek olduğunu ve gittiğinden beri çok mutsuz olduğunu keşfeder.

  • Film Türü: Korku
  • Süre: 104 dakika

9 Mart Cumartesi 

Salon 7 - Türkçe Dublaj

Salon 7 - Türkçe Altyazılı

10 Mart Pazar 

Salon 7 - Türkçe Altyazılı

Salon 7 - Türkçe Dublaj

  • Süper Kahramanlar: Sihirli Dünya 

Filmin konusu: çılgın süper kahraman Kwai Boo yanlışlıkla kendini boyutlar arası bir evrende bulur. Fakat bu bilinmez sihirli Dünya’da efsanevi Shu’nun altın asasını kaybeder. Bu nedenle o ve arkadaşları altın asayı tekrar bulmalıdır. Süper Kahramanlar geçmişin derinliklerinden yavaş yavaş yüzeye çıkan sihirli ve çılgın bir hazine avının peşinde sürüklenmeye başlarlar. Eninde sonunda sihirli altın asa bulunmalı ve ait olduğu müzeye iade edilmelidir. Asanın gücü çılgın süper kahraman Kwai Boo’nun da kendi hazinesini keşfetmesini sağlayacaktır.

  • Film Türü: Macera, Animasyon
  • Süre: 101 dakika

9 Mart Cumartesi 

Salon 4 - Türkçe Dublaj

10 Mart Pazar

Salon 4 - Türkçe Dublaj

  • Geride Kalanlar 

Filmin konusu: 5 dalda Oscar adayı olan The Holdovers, ABD'nin prestijli yatılı liselerinden birinde 1970’i 1971’e bağlayan yılbaşı tatilini okulda birlikte geçirmek zorunda kalmak huysuz öğretmen Paul, yas sürecindeki aşçı Mary ve ailevi problemlerini nasıl çözeceğini bilemeyen uçarı öğrenci Angus'ın hikâyesini anlatıyor. Geride Kalanlar, Amerika’nın prestijli yatılı okullarından birinde tarih öğretmeni olan Paul Hunham'ı ne çalışma arkadaşları de öğrencileri sever. Bu nedenle 1970’i 1971’e bağlayan yılbaşı tatilinde, okulda nöbetçi öğretmen olarak kalacak kişi seçildiğinde buna kimse şaşırmaz. Paul görevi gereği okulda kalan öğrencilere nezaret etmesi gerekir, ama öğrencilerin hepsi bir yerlere kaçınca zeki ama disiplinden uzak öğrencisi Paul’le baş başa kalırlar. Onlara baş aşçı Mary de eşlik eder. Sinir bozucu bir öğretmen, yas tutan bir aşçı ve ailevi problemleri olan bir öğrenci 2 haftalık tatili birlikte geçirmek zorundadırlar.

  • Film Türü: Dram, Komedi
  • Süre: 133 dakika

9 Mart Cumartesi & 10 Mart Pazar 

Salon 6 - Türkçe Altyazılı

  • Rahha 

Filmin konusu: Karısını çok seven bir kral, kendi ölümünden sonra karısının başka bir kral ile birlikte olmasını istememektedir. Bu durumun gerçekleşmesini önlemek için kral, define cinlerinin atası ve en tehlikelisi olan Rahha ‘ya düğününde eşine hediye ettiği bileziği sunarak bir anlaşma yapar. Anlaşmaya göre kral öldüğünde Rahha kraliçeyi öldürecektir ve bilezik Rahha’ya kalacaktır. Ancak gerçekten öldüğünde Rahha, yaptıkları anlaşmaya uymaz ve kraliçeye büyü yaparak onu kalesi Azdavaz’a hapseder.

  • Film Türü:Korku
  • Süre: 110 dakika

9 Mart Cumartesi & 10 Mart Pazar 

Salon 4 - Türkçe

Kaynak: Bülten