Uşak milletvekilleri arasında Stat polemiği yaşanıyor Uşak milletvekilleri arasında Stat polemiği yaşanıyor

Uşak Kışladağ Altın Madeninde bir işçinin siyanür havuzuna düştüğü yönünde son günlerde çıkan haberler üzerine Yeşil Sivaslı Gazetesi İnternet Haber Sitesi olarak araştırmalara başladık ve siyanür havuzuna düştüğü iddia edilen işçi İlyas Gündüz’e ulaştık.

İlyas Gündüz (54) basit bir soğuk algınlığı geçirdiğini, tedavisinin tamamlandığını ve işinin başına döndüğünü, siyanür havuzuna düştüğü yönündeki haberlerin asılsız olduğunu ve kimsenin kendisiyle görüşmeden haber yayınladığı belirtti.

Kazana Düşen Işçi

Altın madeninde taşeron bir firmada çalıştığını kaydeden İlyas Gündüz; “Geçtiğimiz günlerde çalışırken rahatsızlandım. Eşme ilçesinde tedavim yapılamayınca Eşme Belediye Başkanımız Sayın Yılmaz Tozan’ın yardımıyla Uşak’ta özel hastanede tedavi görerek tamamen iyileştim ve işimin başına döndüm. Olayın doğrusu budur” dedi.

Siyanür havuzuna düştüğü yönündeki haberlerin nasıl ve nereden çıktığını bilemediğini kaydeden İlyas Gündüz; “Ben altın madeninde iş başı yapınca böyle bir haber yayınlandığını duydum ve hayrete düştüm. Ne kimse benimle konuştu ne de ben herhangi bir yere açıklama yaptım. Çok şaşkınım. Üstelik siyanür havuzuna düştüğüm yönündeki haberde tek doğru adım ve soyadım, yaşım bile yanlış yazılmış.

Ben işimden de çalıştığım şirketimden de memnunum. Siyanür havuzuna düştüğüm yönündeki haberler tamamen yalandır” ifadesini kullandı.

Si̇yanür (3)

Muhabir: SALİH KILINÇ