Merkez İlyaslı, Muharremşah, Susuzören Köyleri ve Banaz Ayrancı Köyü gibi farklı bölgelerde gerçekleştirilen toplantılarda, üreticilere sözleşmeli üretim süreçleri ve tarımsal üretim planlaması konularında kapsamlı bilgi sunuluyor. Uşak Pancar Ekicileri Kooperatifinde de "Sözleşmeli Üretimin Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik" konulu bir bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Bu toplantı, kooperatif üyelerine sözleşmeli üretim süreçlerini ve ilgili yönetmelikleri daha iyi anlama fırsatı sunarak tarım sektörünün gelişimine katkı sağlıyor.

Ayrıca, Ulubey İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'nde kanatlı hayvan yetiştiriciliği yapan üreticiler ve çiğ süt alım-satımı yapan tarımsal amaçlı örgütler için "Sözleşmeli Üretimin Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik" kapsamında bilgilendirme ve değerlendirme toplantıları düzenleniyor. Sivaslı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'nde de çiğ süt alım-satımı yapımı yapan tarımsal amaçlı örgütler için benzer bir etkinlik gerçekleştiriliyor.

Uşak Valisi Ergün; “Gazilerimiz vatanseverliğin ve kahramanlığın abideleridir” Uşak Valisi Ergün; “Gazilerimiz vatanseverliğin ve kahramanlığın abideleridir”

(ECE YILDIRIM / HABER)

Editör: Seher ZEYBEK