Tbmm'de Uyuşturucu Bağımlılığı Tablosu (1)

Yeşilay, İçişleri Bakanlığı, İstanbul Üniversitesi ve Çukurova Üniversitesi işbirliğiyle yapılan bir araştırmaya göre, Uşak uyuşturucu madde kullanılan iller sıralamasında Uşak, en üst sıralarda yer aldı.

Uşak, Türkiye’de eroin tüketiminde 5. sırada, metamfetamin tüketiminde 2. sırada yer aldı.

Tbmm'de Uyuşturucu Bağımlılığı Tablosu (2)

Bu araştırmayı TBMM genel Kurulu’nda gündeme getiren CHP Uşak Milletvekili Ali Karaoba, “Ne yazık ki ülkemiz son yıllarda büyük ve organize bir uyuşturucu belasıyla baş etmeye çalışıyor. Her gün, INTERPOL tarafından aranan uluslararası çete liderleri ve suçlular ülkemizde yakalanıyor. Sınırlardaki güvenliğimiz hiç olmadığı kadar zayıflamış durumda. Şehrim Uşak'ta, atık su analizlerine göre, uyuşturucu kullanımı tehlikeli biçimde artmış durumdadır. Uşak, metamfetamin tüketiminde Türkiye'de 2'nci, eroin tüketiminde 5'inci sıradadır.

Tbmm'de Uyuşturucu Bağımlılığı Tablosu (5)

Bu zehri ve ileti gençlerimizden halkımızdan uzak tutmak zorundayız. Bu konuda, İçişleri Bakanlığı, Emniyet birimlerimizle koordineli olarak ne yapılması gerekiyorsa biz de yapmaya hazırız. Gelin, hep birlikte çalışarak Uşak'ı ve Türkiye'yi bu illetten bir an önce kurtaralım.

Uşak hakkını alacak, Uşak hakkını alacak.

https://www.yesilsivasligazetesi.com/usak-eroin-tuketiminde-5-metafetamin-tuketiminde-2-sirada-yer-aldi

Uşak yöneticileri sporda hünerlerini sergiledi Uşak yöneticileri sporda hünerlerini sergiledi

Muhabir: Salih Kılınç