Karaağaç Kapalı Pazaryeri, her Çarşamba günü düzenlenecek olan pazar için vatandaşlara kapılarını açtı ve bölge sakinlerinin alışveriş ihtiyacını karşılıyor. Yeni tesis, bölge halkının şehir merkezine gitme zorunluluğunu ortadan kaldırarak onlara kolaylık sağlıyor. Pazaryerinde 56 manav ve 8 tuhafiye dükkanının yanı sıra zeytinci, peynirci, balıkçı ve çay ocağı gibi işletmeler de bulunuyor. Temiz ve konforlu bir alışveriş ortamı sunan bu tesis, olumsuz hava koşullarının etkisini en aza indiriyor ve vatandaşların her türlü ürüne kolayca ulaşmasına yardımcı oluyor. Karaağaç Kapalı Pazaryeri'nin açılmasıyla birlikte, Uşak il merkezinde halka hizmet veren pazaryeri sayısı 10'a yükselmiş oldu.

Rektör Savaş dünya literatürüne giren 7 rektörden birisi oldu Rektör Savaş dünya literatürüne giren 7 rektörden birisi oldu

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, tesisin açılışını ziyaret ederek pazar esnafını ve vatandaşları karşıladı. Başkan Çakın, bu projenin mahalle halkına verilen bir sözün yerine getirilmesiyle hızla tamamlandığını ve açıldığını vurguladı. Başkan Çakın, pazaryeriyle birlikte bölgeye sunulan hizmetlerin mahalle sakinleri tarafından büyük memnuniyetle karşılandığını belirtti. Pazaryerinde alışveriş yapan vatandaşlar, tesisin her ayrıntısının düşünüldüğünü ve temiz bir ortamda alışveriş yapmanın keyfini çıkardıklarını ifade etti.

Muhabir: Seher ZEYBEK