Kadir Uslu başkanlığında yapılan Uşak İl genel meclisi Temmuz Ayı 3. Oturumunda açıklamalarda bulunan AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Bayer, Eşme ilçesine bağlı Yeşilkavak Köy İlkokulu ve Ortaokulu binası için ödenek ayrıldığı konusunda meclis üyelerini bilgilendirdi.

Bayer (1)-1

Bayer, “Eşme ilçemize bağlı Yeşilkavak köyü ilkokulunu güçlendirilmesi için gerekli ödeneğin çıktığı yönünde aldığım bir bilgiyi siz Değerli Meclis üyeleriyle paylaşmak istiyorum.

Pazartesi günü Uşak’ta olan Milletvekillerimiz Sayın İsmail Güneş ve Sayın Fahrettin Tuğrul, Eşme ilçemize bağlı Yeşilkavak köyündeki binanın güçlendirilmesi için gerekli payın ayrıldığı ve yaklaşık maliyetinin belirlendiği ve buraya aktarılacak ödenek için de Milli Eğitim Bakanlığından  izin istendiği konusunda beni bilgilendirdiler. Bende sizleri bilgilendirmek istedim” dedi.

Uşaklı hekimler 34. kez Gazze için yürüdü Uşaklı hekimler 34. kez Gazze için yürüdü

Bayer (3)

Yeşilkavak Köy İlkokulu binası, depreme dayanıksız olduğu için 3 yıl önce boşaltılmış, burada eğitim gören çocuklar Eşme ilçe merkezinde taşımalı eğitimle öğrenim görüyorlardı. Köylüler bu durumdan çok şikâyetçiydi.

Muhabir: SALİH KILINÇ