Başkan Düğünn (2)

Başta Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken olmak üzere çok sayıda esnaf birlik ve federasyon başkanı katıldı.

UESOB Başkanı Atalay Savaş’ın oğlu Engin ve gelini Bahar Savaş'ın oğulları Atalay Batın ve Ömer Çağın’ın sünnet düğününe; Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken ile birlikte toplam 13 federasyon ve birlik başkanı katıldı.

Adıyaman’da gece yarısı  4.0 büyüklüğünde deprem.! Adıyaman’da gece yarısı  4.0 büyüklüğünde deprem.!

Başkan Düğün (1)

Yalım Garden Park Hotel’de yapılan sünnet düğününe; CHP Uşak Milletvekili Ali Karaoba, eşi Aynur Karaoba ile birlikte katıldı. Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, “Uluslararası 1. Uşak Tarhana Festivali” nedeniyle düğüne çok kısa bir süre katıldıktan sonra ayrıldı.

Düğüne katılanlar arasında; CHP Genel Başkan Yardımcısı Dr. Zeliha Aksaz Şahbaz, Uşak Deri ve Karma OSB Başkanı Coşkun Güngör, CHP Uşak İl Başkanı Sevinç Soyer Yazgan, Uşak Belediye Başkan yardımcıları ve neredeyse tüm Uşak esnaf odaları başkanları yer aldı.

Davetliler, müzik eşliğinde dans edip neşeli anlar yasarken, çocuklar için animasyon gösterileri de oldukça ilgi çekti.

Başkan Düğün (3)

Uşak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Atalay Savaş, yaptığı açıklamada; “ Torunlarım Atalay Batın ve Ömer Çağın'ın sünnet düğününe katılım sağlayan Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Sayın Bendevi Palandöken'e, Cumhuriyet Halk Partisi Uşak Milletvekili Sayın Ali Karaoba'ya, Uşak Belediye Başkanı Sayın Özkan Yalım'a, TESK Başkan Vekili Muş ESOB Başkanı Sayın Burhan Aksak'a, TESK Başkan Vekili Antalya ESOB Başkanı Sayın Adlıhan Dere'ye, TESK Başkan Vekili Fırıncılar Federasyonu Genel Başkanı Sayın Halil İbrahim Balcı'ya, Madeni Eşya Sanatkarları Federasyonu Genel Başkanı Sayın Hayrettin Yıldırım'a, Terziler Federasyonu Başkanı Safa Şen'e, Afyonkarahisar ESOB Başkanı Sayın Cengiz Üstün'e, Aydın ESOB Başkanı Sayın Muhammet Ali Künkçü'ye, Niğde ESOB Başkanı Sayın Alim Yeşil'e, Artvin ESOB Başkanı Sayın Şeref Öngüner'e, Edirne ESOB Başkanı Sayın Kemal Cingöz'e, Değerli Uşak Esnaf Odası Başkanlarımıza hepsine ayrı ayrı ailem adına çok teşekkür ederim” dedi.

Başkan Düğün (2)

Muhabir: Salih Kılınç