CHP Parti Meclisi, gece yarılarına kadar il ve ilçelerde aday belirleme çalışmalarını sürdürdü.

Uşak Merkez İlçe için eski Milletvekili Özkan Yalım adı açıklanırken Ulubey ilçemiz için de iki dönemdir bu ilçeden CHP İl Genel Meclisi üyesi seçilen Selim Saka CHP Ulubey Belediye Başkan Adayı oldu.

Selim Saka, 1972 Ulubey ilçesi doğumlu olup evli ve iki çocuk babası. Ticaret ve çiftçilikle uğraşan Selim Saka, 2 dönemdir de CHP Ulubey İlçesi İl Genel Meclisi Üyeliği yapıyor.

Uşak Güney Çevre Yolu 2026 yılına kaldı Uşak Güney Çevre Yolu 2026 yılına kaldı

Saka, PM tarafından adının belirlenmesinden duyduğu mutluluğu; “Kıymetli Ulubeyli Hemşerilerim

Ulubey’imize hizmet yolunda çıkmış olduğum Belediye Başkanlığına Adaylık yolculuğunda Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi tarafından 10.01.2024 tarihli Parti Meclisi toplantısında  aday olarak gösterildim. Beni bu göreve layık gören başta Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel olmak üzere parti yönetim kuruluna, Parti Meclisi Üyelerimize, İl Başkanımız, Milletvekilimiz, İlçe Başkanımız ve yönetim kurulu üyelerine tüm partililerimize teşekkür ederim. Hep birlikte çalışıp kazanacağız birlikte yöneteceğiz. Ulubey’e hizmet yolunda kalpleri kırmaya değil, gönülleri kazanmaya geliyoruz. Her şey çok güzel olacak” şeklinde dile getirdi.

(SALİH KILINÇ / HABER)

Editör: Seher ZEYBEK