Uşak’ta siber suçlardan aranan 1 kişi tutuklandı Uşak’ta siber suçlardan aranan 1 kişi tutuklandı

UTKGD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Keyvanoğlu ve Yönetim Kurulu üyesi Alp Arslan Dur, Pazar günü Eşme ilçesine bağlı Delibaşlı ve Köseler köyüne giderek yine Uşak’ın bilinmeyen güzelliklerine ışık tuttu.

Başkan Mehmet Keyvanoğlu’nun her ilçe köylerine giderek hazırladığı kitap çalışması kapsamında Eşme ilçemiz ve köylerini ziyaret eden UTKGD heyeti, aynı zamanda gittiği bölgenin demografik ve coğrafi yapısının günümüzdeki durumunu da tespit ediyor.

Utkdg (3)

UTKGD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Keyvanoğlu; “Bu Pazar gününü Eşme İlçemize bağlı Köseler ve Delbaşlı köylerinde araştırma yaparak geçirdik.

Delibaşlı köyümüzdeki kaya oluşumları, Kapadokya Vadisindeki peri bacaları şeklinde muhteşem bir görüntü sergiliyor. Tüm Uşaklıların bu oluşumlarını görmesini tavsiye ederim.

Köseler köyünde yine seyrine doyum olmaya bir akarsu şelalesi keşfettik. Bu akarsu Köseler köyünün Coş Dere Mahallesi Şarlak Deresi mevkiinde bulunan bu şelale eskiden Gediz Çayından gelir ve bir göl oluşturmuş. Bu gölde camızlar eğlenir, balıklar burada yumurtlayarak çoğalırmış” dedi.

434240489 10219570638855952 1273856988675107149 N

Muhabir: SALİH KILINÇ