Sivaslı İlçesine bağlı Akarca köyünde GES açılışını gerçekleştiren Vali Dr. Turan Ergün, Sivaslı programı kapsamında ziyaret ettiği Yayalar Köyündeki vatandaşlarımızla bir araya gelerek talep ve ihtiyaçlarını dinledi.

Uşak üniversitesi'nden şenlikli açılış Uşak üniversitesi'nden şenlikli açılış

İl Özel İdaresi tarafından yatırım programı dâhilinde gerçekleştirilen çalışmaları da yerinde denetleyen Vali Dr. Turan Ergün, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile yapılan protokol kapsamında Yayalar Köyüne kazandırılan Sentetik Çim Yüzeyli futbol sahasında incelemelerde bulundu.

Buradan Sazak köyüne geçen Ergün, muhtar ve vatandaşlarla bir araya gelerek istek ve taleplerini dinledi.

Azizler Köyünde de incelemelerde bulunan Ergün, Sivaslı İlçe programı kapsamında son ziyaretini Kökez Köyü’ne gerçekleştirdi.

İl Özel İdaresince yapılan yatırımları inceleyen Vali Ergün, vatandaşlarımızla bir araya gelerek üreticilerimize bereketli kazançlar diledi.

Vali Dr. Turan Ergün, 2022 yılı yatırım programı kapsamında İl Özel İdaresi tarafından güçlendirme çalışması yapılan Sivaslı Kökez Köyü Şehit Ruhi Çetin İlk ve Ortaokulu’nu ziyaret etti.

Sivaslı ilçesi ev köylerinde açılış programına katılan ve ilçede Kaymakam, Belediye Başkanı ve okul ziyaretleri yapan Vali Ergün, Sivaslı köylerini de unutmadı.

(SALİH KILINÇ / HABER)

Editör: Seher ZEYBEK