Kışlık konserve yaparken bu hatayı yapmayın.! Kışlık konserve yaparken bu hatayı yapmayın.!

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atamalar ile Artvin'e atanan Uşak Valisi Dr. Turan Ergün için uğurlama töreni düzenlendi.

Vali Ergün-8

Uşak Valiliği önünde düzenlenen törene Uşak Protokolü İlçe Kaymakam ve Belediye başkanları kurum müdürleri ve çalışanlar katıldı. Vali Dr. Turan Ergün ve Hülya Ergün orada bulunan herkesle tek tek vedalaştı.

Vali Ergün (1)-2Vedalaşmalar sırasında duygusal anlar yaşandı. Yaklaşık 2 buçuk yıl Uşak'ta Valilik görevini yürüten Dr. Turan Ergün, çalışma arkadaşlarıyla vedalaştı. Artvin'e atanan Ergün ayrıca yeni görev yerine herkesi davet etti. 

Vali-11Uşak'tan ayrılan Vali Ergün'den mesaj var 

Vali Ergün Uşak'tan ayrılırken Uşaklılarla bir mesaj paylaştı.

Vali Ergün, "Görev yapmaktan onur duyduğum, sizlerin yakın sevgisiyle yerine getirdiğim Uşak Valiliğindeki görevimden Cumhurbaşkanı Kararı ile Artvin Valiliğine atanmam sebebiyle ayrılıyorum. Aşıklar Diyarı Uşak’ımıza ve siz değerli hemşehrilerimize hizmet etme şerefine ulaşmış olmaktan dolayı gururluyum. Devletimizin ve milletimizin bir neferi olarak hizmet aşkıyla, canla başla görevimi yerine getirdiğim, anılarımda her zaman müstesna bir yeri olacak olan İlkler Şehri Uşak’tan huzur ve mutluluk içinde ayrılıyorum. Bu vesile ile tüm değerli mesai arkadaşlarıma ve Uşaklı hemşehrilerime teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi. 
     

Muhabir: Ece Yıldırım