Vali Dr. Turan Ergün, Ulubey ilçe programı kapsamında ilk olarak Köseler Köyü’nde İl Özel İdaresinin bu yıl tamamlanan BSK asfalt çalışmasını ve diğer yatırımlarını yerinde inceledi.

Vali Dr. Turan Ergün’ün Ulubey ilçesindeki ikinci durağı Dutluca Köyü oldu.

Köy muhtarı ve vatandaşlarımızla bir araya gelerek talep ve önerileri dinleyen Vali Ergün, daha sonra İl Özel idaresi yatırımlarını yerinde inceledi.

Daha sonra ilçe merkezine giden Ergün; Ulubey Kaymakamlığını ziyaret ederek görevine yeni başlayan Kaymakam İbrahim Coşkunaslan’a ve Kaymakamlık bünyesinde vatandaşlarımıza hizmet veren birim çalışanlarına başarılar diledi.

Buradan İlçe belediye binasına geçen Vali Ergün, Ulubey Belediye Başkanı Veli Koçlu’yu ziyaret ederek kendisinden ilçede yürütülen yatırım ve projeler hakkında bilgi aldı.

Okul yolunda her şey yolunda…

Yarın Uşak'ın bu ilçelerine elektrik kesintisi uygulanıyor Yarın Uşak'ın bu ilçelerine elektrik kesintisi uygulanıyor

Vali Dr. Turan Ergün, Ulubey Hüseyin Remzi Devecioğlu Ortaokulu önünde bulunan servis araçları denetimine katılarak çocuklarla sohbet etti. Ulubey ilçemizde bulunan Cumhuriyet İlkokulu ve Mehmet Fuat Terci Ortaokulu’nu ziyaret ederek çocuklara ve öğretmenlere başarılar diledi.

Ulubey İlçe Jandarma Komutanlığını ve İlçe Emniyet Amirliğini ziyaret eden Ergün buralarda törenle karşılandı. Güvenlik görevlilerin hal ve hatırını sordu ve onlarla bir süre sohbet etti.

Ulubey Devlet Hastanesi’ni de ziyaret eden Vali Ergün, ilçede yapımı devam eden gençlik merkezi, kütüphane inşaatlarını gezdi ve yetkililerden bilgi aldı.

Vali Ergün’ün Ulubey ilçe gezi ve incelemelerinde son durak antik Blaundus kenti oldu. Ergün burada ilimizin en önemli turizm destinasyonlarından biri olan Blaundus Antik Kenti’ne ulaşımın konforlu hale getirilmesi noktasında başlatılan asfalt ve parke taş döşeme çalışmalarını yerinde inceledi.

(SALİH KILINÇ / HABER)

Editör: Seher ZEYBEK