Uşakspor – İnagölspor maçı öncesi Bir Eylül Stadı önünde açıklamalarda bulunan CHP Uşak BelediyeBaşkan Adayı Özkan Yalım, Uşakspor yöneticileriyle prensipte anlaştığını ve kulübün kendisine geçmesinde bir problem kalmadığını belirtti.

 Yalım, “Milletvekilliğim süresince ve başkanlık adaylığımın ilk gününden bu yana söyledim. Uşakspor bizim kırmızıçizgimizdir. Uşakspor Uşaklının olacaktır.

Kahramanmaraş'ta üst üste 4 deprem oldu: 1'si 5 şiddetinde.! Kahramanmaraş'ta üst üste 4 deprem oldu: 1'si 5 şiddetinde.!

Şu andaki Uşakspor A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanıyla İstanbul’da bir iftar yemeğinde buluştuk. Aynı sofrada Uşak’tan seçkin 2 Değerli işi insanı arkadaşlarım da vardı. Gerekli görüşmeleri yaptık ev belirli bir noktaya geldik. Ancak o gece durum netleşmedi.

Birkaç gündür görüşmeler sürdü. Dün itabıyla kulübün stışıyla ilgili rakamsal olarak belirli bir noktaya geldik. Bunun yanında kulübün SGK’ya, TFF’ye ve Uşaklı esnafımıza olan borçlarıyla ilgili bana belirli bir rakam telaffuz edildi.

Pazartesi gününden itibaren mali müşavirimvasıtasıyla SGK, TFF’den gerekli bilgileri alacağım. Borçlarla ilgili bana verdikleri rakam doğruysa sorun yok. Fazla çıkarsa belirlediğimiz bedelden aradaki farkı düşeceğiz. Prensip olarak kulübü olmamda sorun görünmüyor.

Salı gününden Uşakspor AŞ.’den alacağı olan esnafın bana ulaşmasını istiyorum. Bundan sonra Uşakspor, Uşaklının olacak ve her şey çok daha güzel olacak” dedi.

Muhabir: Salih KILINÇ